You are here:

Kopic cere întâriri înainte de noul sezon. Pe ce posturi mai vrea jucători la Dinamo

Kopic cere întâriri înainte de noul sezon. Pe ce posturi mai vrea jucători la Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Zeljko Kopic a vorbit înainte de CFR Cluj - Dinamo despre noul sezon, spunând că aşteaptă noi transferuri la echipă, câte un jucător pe fiecare post.

Kopic, prima cerinţă înainte de CFR - Dinamo

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a prefaţat partida dintre CFR Cluj şi Dinamo.

„Sunt satisfăcut de eforturile jucătorilor din perioada de pregătire, suntem într-o formă bună, moralul este ridicat, mă aştept să facem o partidă bună cu CFR Cluj. Oricine îşi doreşte să înceapă sezonul cu dreptul. Vom da totul pentru a avea un sezon mai bun, mai stabil în evoluţii şi rezultate.

Un sezon mai bun înseamnă să nu mai fim la retrogradare. Vrem să fim mai aproape de echipele care se vor lupta pentru play-off, vrem să fim acolo, să jucăm mai bine. Cu siguranţă, vrem să reducem ecartul faţă de echipele care se vor lupta pentru play-off. Unii jucători au venit la timp, încă aşteptăm unele transferuri.

Clubul şi departamentul de scouting au făcut eforturi mari în analizarea mai multor jucători. Mai aşteptăm jucători în fiecare departament. Vrem să semnăm un fundaş, un mijlocaş şi un atacant. Vrem să avem un lot competitiv, să avem mai multe opţiuni. Sezonul este lung, 30 partide + play-off sau play-out, partidele de Cupă...

Mai avem nevoie de jucători, cu siguranţă. N-am vrut să-i aducem doar de dragul de a-i avea.”, a declarat Zeljko Kopic, la conferinţa de presă.

Arbitrul George Rareş Vidican va conduce la centru meciul CFR Cluj - Dinamo, de duminică, din prima etapă din Superliga.

Vidican va fi ajutat la cele două linii de Mircea Mihail Grigoriu şi Romică Bîrdeş, în timp ce rezervă va fi Viorel Nicuşor Flueran.

 

Afla mai multe despre: kopicdinamocfr 

viewscnt
Articole similare