You are here:

Kopic nu s-a lăsat intimidat de Becali: ”Nu trebuie să îi demonstrez nimic lui”

Kopic nu s-a lăsat intimidat de Becali: ”Nu trebuie să îi demonstrez nimic lui”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti se va duela pe 4 octombrie cu Farul Constanţa, din etapa a 12-a din SuperLiga României.

Kopic, răspuns pentru Becali

Dinamo Bucureşti se va duela pe 4 octombrie cu Farul Constanţa, din etapa a 12-a din SuperLiga României. Zeljko Kopic a susţinut o conferinţă de presă premergătoare partidei. 

Gigi Becali a văzut cât de bine merg rivalii şi a spus că vrea să o scoată pe Dinamo din play-off! Întrebat despre declaraţia patronului de la FCSB, Zeljko Kopic a spus că nu are nimic de demonstrat lui Gigi Becali şi că se gândeşte doar la echipa sa.

„Nu, în acest moment nu (n.r. - jucătorii accidentaţi nu şi-au revenit). Am avut parte de rezultate surprinzătoare în ultima etapă. Vom juca cu ambiţie să câştigăm cele trei puncte. Ne-a lipsit concentrarea în ultimul meci cu Botoşani

Nu am nimic de demonstrat (n.r. - în legătură cu declaraţiile lui Becali). Am clubul meu, suporterii, mergem pe drumul nostru. Vrem să ne facem suporterii mândri, n-am nimic de demonstrat lui sau altcuiva.

Respect opinia lui, FCSB este singura reprezentantă a României în cupele europene. Au o echipă foarte bună, experimentată, dar ei au treaba lor, noi a noastră. Îl respect pe Hagi, mereu e un sentiment plăcut să joci împotriva lui.

Îi urez mult succes lui Amzăr, sper să aibă un sezon bun. Este împrumutat până la vară, cu opţiune de cumpărare. Cred că va demonstra acolo, a dat multe pentru acest club, el şi-a dorit să plece, era important pentru el. Este o afacere bună şi pentru club.

Este greu pentru că Raul Opruţ a primit cartonaşul roşu, dar vom găsi cea mai bună soluţie pentru a fi organizaţi şi competitivi. Sunt sigur că vom da totul”, a declarat Kopic, la conferinţa de presă.

  • Derby-ul Dinamo - FCSB se joacă după pauza pentru meciurile echipelor naţionale.

Afla mai multe despre: kopicdinamogigi becali 

viewscnt
Articole similare