Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Krasniqi, primele declaraţii în tricoul Rapidului: ”Abia aştept să joc în Giuleşti”

Krasniqi, primele declaraţii în tricoul Rapidului: ”Abia aştept să joc în Giuleşti”

Rapid

Comentarii

Ermal Krasniqi (25 de ani) a fost prezentat în cursul zilei de joi la Rapid, în urma transferului de la CFR Cluj.

Rapid continuă să mute în ofensivă, reuşind cel de-al treilea transfer al iernii.

Ermal Krasniqi este atacant şi a fost achiziţionat de la CFR Cluj, formaţie la care a jucat din 2022. Krasniqi a ajuns la ardeleni din Kosovo, de la FK Ballkani, acolo unde a fost coechipier cu un alt jucător al Rapidului, golgheterul Albion Rrahmani.

Ermal Krasniqi, prezentat joi, (25 de ani, extremă stânga) a vorbit în premieră după transferul la Rapid.

„Sunt foarte fericit să fiu aici şi să fac parte din această echipă. Am ales să vin la Rapid pentru că îmi place stilul de joc şi atmosfera incredibilă. 

Abia aştept să joc pe acest stadion. De fiecare dată când am jucat aici m-am simţit foarte bine şi mi-a plăcut foarte mult atmosfera. Abia aştept să joc în faţa fanilor. Cu ajutor lor vom da tot avem mai bun.

Ştiu că fanii susţin echipa necondiţionat. Este şi presiune, aşa că trebuie să fim concentraţi la fiecare partidă”, a declarat Krasniqi.

Krasniqi a semnat un contract valabil pe două sezoane şi jumătate, cu opţiune de prelungire pentru încă o stagiune.

În actualul sezon, Ermal a jucat 12 meciuri pentru clujeni, în campionat, unde a oferit două pase de gol, dar şi două partide în Conference League, contra lui Demirspor. De asemenea, a bifat şi trei meciuri în grupele Cupei României.

Ca şi ceilalţi doi kosovari din lotul lui Cristiano Bergodi, Krasniqi a evoluat şi el pentru echipa naţională, acesta bifând patru apariţii în tricoul alb-albastru.

În carieră, atacanul de 25 de ani are două titluri de campion al statului Kosovo, ambele cu FK Ballkani (2021/22, 2022/23).

Afla mai multe despre: krasniqirapidtransfer 

viewscnt
Articole similare