Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kylian Mbappe a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre relaţia cu Neymar chiar înainte de marele meci! PSG - Juventus, în grupele Champions League, azi, la Orange Sport

Kylian Mbappe a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre relaţia cu Neymar chiar înainte de marele meci! PSG - Juventus, în grupele Champions League, azi, la Orange Sport
Comentarii

Conflictul dintre Kylian Mbappe (23 de ani) şi Neymar (30 de ani) a escaladat după ce brazilianul nu l-a lăsat pe francez să execute un penalty în meciul cu Montpellier, scor 5-2.

Kylian Mbappe a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre relaţia cu Neymar! PSG - Juventus, în grupele Champions League, azi, la Orange Sport 

Cei doi aveau deja o relaţie tensionată de câteva luni, iar Mbappe a vrut să nu îl mai vadă pe Neymar pe Parc des Princes! Lucrurile între timp s-au mai calmat, iar cei doi pare să aibă o relaţie mult mai stabilă.

Mbappe a vorbit înainte de debutul în grupele UCL despre relaţia pe care o are cu Neymar.

  • PSG se va duela cu Juventus, azi, de la ora 22:00 în grupele Champions League! Meciul va fi în direct pe Orange Sport 1!

"Este al şaselea sezon împreună. Mereu am avut o relaţie bazată pe respect. Uneori a fost mai apropiată, alteori mai îndepărtată. Au fost momente când am fost cei mai buni prieteni, dar şi unele în care am discutat mai puţin. Am mult respect pentru Neymar şi pentru importanţa pe care o are el pentru echipă", a spus Mbappe, conform presei din Franţa.

Fără dar şi poate, duelul cel mai aşteptat din aceste grupe! Paris Saint Germain este neînvinsă în Ligue 1, având doar un pas greşit, un 1-1 pe teren propriu cu Monaco. 

Juventus a început modest Serie A, fiind abia pe locul 6. Italienii se confruntă şi cu foarte multe accidentări. Astăzi, de exemplu, lipsesc Paul Pogba, Adrien Rabiot, Wojciech Szczesny, Marley Ake, Kaio Jorge şi Federico Chiesa.

LIVE VIDEO | PSG - Juventus, de la 22:00. Spectacolul din grupele Champions League se întoarce la Orange Sport! Programul complet

Afla mai multe despre: mbappeneymarpsgjuventus 

viewscnt
Articole similare