Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kylian Mbappe a făcut marele anunţ. Dezvăluirea atacantului de la PSG despre plecarea sa la Real Madrid: "Am fost sincer, am spus ce aveam pe suflet"

Kylian Mbappe a făcut marele anunţ. Dezvăluirea atacantului de la PSG despre plecarea sa la Real Madrid: "Am fost sincer, am spus ce aveam pe suflet"

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe, care a fost aproape de un transfer la Real Madrid, în vara acestui an, a anunţat că va încheia sezonul alături de actualul său club, Paris Saint-Germain, informează AFP.

Întrebat, în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune CNN în legătură cu o posibilă plecare de pe Parc des Princes în actuala perioadă de transferuri, Mbappe a răspuns zâmbind: "În ianuarie nu voi pleca. Sunt la PSG şi sunt foarte fericit. Voi încheia sezonul aici 100%.

Voi da totul pentru a câştiga Liga Campionilor, campionatul şi Cupa Franţei".

Referindu-se la viitorul duel cu Real Madrid, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, Mbappe a estimat că PSG este "pregătită" pentru această dublă manşă.

"Singurul lucru pe care îl am în minte este să o înving pe Real Madrid în februarie şi martie", a mai spus atacantul de 23 de ani.

Kylian Mbappe a precizat, totodată, că "nu regretă" că şi-a exprimat dorinţa de a pleca la Real Madrid în vara trecută: "Am fost sincer. Am spus ce aveam pe suflet. Dar, bineînţeles, sunt fericit să rămân, să joc alături de Lionel Messi şi de ceilalţi băieţi".

Afla mai multe despre: psg 

viewscnt
Articole similare