You are here:

L-a dat de gol! Fratele lui Edi Iordănescu a spus unde va antrena selecţionerul ”Generaţiei de Suflet”: ”Înclin să cred...”

L-a dat de gol! Fratele lui Edi Iordănescu a spus unde va antrena selecţionerul ”Generaţiei de Suflet”: ”Înclin să cred...”

Echipa națională

Comentarii

Alex Iordănescu, fratele lui Edward, a vorbit despre perioada de stand-by în care se alfă fostul selecţioner al naţionalei României.

Edi Iordănescu a reuşit o calificare istorică alături de naţionala României la EURO 2024, după opt ani de secetă în ceea ce priveşte turneele finale pentru reprezentativa noastră.

După un Campionat European memorabil, în care România a ieşit din grupe şi a fost eliminată de Olanda în optimi, Edi Iordănescu a renunţat la postul de selecţioner, în locul său fiind numit Mircea Lucescu.

În vară, Dan Şucu l-a ofertat pe Edi Iordănescu, însă tehnicianul a refuzat propunerea Rapidului, după o neînţelegere referitoare la salariu.

Superliga, capitol închis pentru Edi Iordănescu. Dezvăluirea făcută de fratele fostului selecţioner

Alex Iordănescu a susţinut într-un interviu că sunt şanse minime ca fratele său să dea curs unei oferte din România, ci mai degrabă este tentat de o nouă experienţă în străinătate.

„E bine, aşteaptă. Vedem şi noi ce se va întâmpla, să sperăm că va prinde un contract bun şi exact ceea ce îşi doreşte el. Înclin să cred că afară va merge să antreneze”, a spus Alex Iordănescu, pentru AS.

În străinătate, Edi Iordănescu a antrenat-o doar pe CSKA Sofia, între august şi noiembrie 2016.

Afla mai multe despre: edi iordănescugeneraţia de suflet 

viewscnt
Articole similare