Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"L-a luat şi l-a aruncat în gunoi". Cu ce fotbalist legendar şi-a permis Ibrahimovic să facă asta

"L-a luat şi l-a aruncat în gunoi". Cu ce fotbalist legendar şi-a permis Ibrahimovic să facă asta
Comentarii

Zlatan Ibrahimovic este cunoscut pentru comportamentul său nebun de pe gazon, dar aparent aceeaşi personalitate o are în afara terenului. Fostul său coleg, Urby Emanuelson a dezvăluit un moment care a stârnit o bună perioadă de timp râsete în vestiarul lui AC Milan.

Urby Emanuelson, în vârstă de 32 de ani, ajuns acum la FC Utrecht, în ţara natală, a trecut pe la multe echipe în cariera lui, dar cu siguranţă cele mai tari amintiri le are din perioada petrecută la AC Milan, pentru simplul fapt că l-a avut coleg pe inegalabilul Zlatan. 

Un eveniment aparte rămas în memoria lui Emanuelson îl împlică pe Ibrahimovic, dar şi pe Gennaro Gattuso, actualul antrenor de la AC Milan. Cei doi colegi pe atunci făceau glume unul pe seama celuilalt în vestiar, până când Zlatan s-a dezlănţuit. 

"Gattuso avea o gură mare, este destul de puternic, dar Ibrahimovic l-a luat pe sus şi l-a aruncat în coşul de gunoi", a declarat fostul internaţional olandez pentru Voetbal International. 

Povestea a fost confirmată şi de Thiago Silva în urmă cu câţiva ani. Chiar dacă Gattuso era cunoscut ca fiind unul dintre cei mai duri fotbalişti din lume şi la acel moment era unul dintre veteranii din vestiarul lui AC Milan, aceste lucruri nu l-au făcut pe Ibrahimovic să nu "glumească" pe seama colegului său. 

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimoviccos de gunoiglumadeclaratia zileigattusoac milan 

viewscnt
Articole similare