Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”L-am descoperit şi e mai bun decât Şut”. Becali are un nou favorit la FCSB

”L-am descoperit şi e mai bun decât Şut”. Becali are un nou favorit la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este convins că a descoperit un fotbalist care va deveni, cu timpul, unul extrem de important pentru echipă.

Gigi Becali are un nou favorit! Este vorba despre mijlocaşul Mihai Lixandru (22 de ani), fotbalist care a alternat, în ultimii ani, între un jucător de perspectivă şi un jucător de duzină, în opinia unora.

Mihai Lixandru a fost utilizat în cea de-a doua repriză a meciului cu CFR Cluj, dar şi titular şi integralist în meciurile cu Hermannstadt şi Poli Iaşi, fiind un pilon important în tranziţia FCSB-ului, între apărare şi atac.

Becali a vorbit despre parcursul FCSB-ului, dar şi despre Lixandru pentru care a avut doar cuvinte de laudă. 

”Nu mă aşteptam. La început spuneam 10-12 puncte la finalul sezonului regulat, ca să fie 5-6 puncte în play-off, să fim siguri de campionat. E cam imposibil să te mai ajungă cineva. Putea să fie şi mai bine. Are valoare echipa, face şi Dumnezeu. Face Dumnezeu dreptate.

N-ai cum să mai scapi titlul anul acesta. Nu e vorba doar de puncte, ci de valoarea echipei. Poate mai aduc un atacant. Dacă nu, e Tavi Popescu. Şi Luis Phelipe poate juca atacant. E şi Alhassan care întăreşte mijlocul. Este şi Lixandru pe care l-am descoperit şi se pare că e mai bun decât Şut”, a spus Gigi Becali.

Mihai Lixandru este un produs al celor de la FCSB, iar în ultimii ani a fost împrumutat succesiv la Viitorul Târgu-Jiu, Gaz Metan şi CS Mioveni, în două rânduri.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Mihai Lixandru, conform transfermarkt.de.

”Am descoperit un jucător!”. Noul pariu al lui Mihai Stoica | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: lixandrufcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare