Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"L-am luat!" Fotbalistul de un milion de euro A SEMNAT cu FCSB! Becali a făcut anunţul

"L-am luat!" Fotbalistul de un milion de euro A SEMNAT cu FCSB! Becali a făcut anunţul

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (61 de ani) a anunţat că fotbalistul Dragoş Nedelcu (22 de ani), care este mijlocaş, va fi transformat în fundaş central. FCSB suferă pe postul apărător central şi, pentru a avea mai multe opţiune, Nedelcu va fi mutat în linia de apărare. Omul de afaceri a anunţat şi că Darius Olaru (21 de ani), mijlocaş cumpărat de la Gaz Metan Mediaş în vară, se va alătura lotului condus de Bogdan Vintilă (47 de ani) în această iarnă.

Lipsa soluţiilor pe postul de fundaş central l-a făcut pe Becali să ai această decizie. Nedelcu a mai jucat fundaş central la FCSB, dar postul său de bază este cel de mijlocaş închizător. "Busquets" era porecla lui Nedelcu pe vremea când juca la Viitorul, iar Gică Hagi spunea depre el că "desenează pe teren".

Bogdan Planic şi Iulian Cristea sunt singurele variante viabile de fundaşi centrali din lotul FCSB. Aglomeraţia de la mijlocul terenului a jucat şi ea un rol important în alegerea lui Becali: „Pe Dragoş Nedelcu îl facem fundaş central! Avem prea mulţi jucători la mijloc şi trebuie să facem loc tuturor tinerilor. Trebuie să joace fundaş central. Sunt sigur că poate. Are valoare. Vom vedea dacă ne înşelăm sau nu!”, a spus Gigi Becali, conform gsp.ro.

Gigi Becali: "Olaru vine de acum! Nu-l mai las să joace la Gaz Metan!"

Bogdan Vintilă va primi sub comanda sa, la antrenamente, un nou fotbalist. Cumpărat în vară, Darius Olaru se va alătura lotului FCSB la reunire, după ce a jucat pentru Gaz Metan Mediaş în prima jumătate a sezonului. Gigi Becali a spus că îl ia pe Darius Olaru "ca să joace". Becali îşi pune speranţe mari că Olaru va fi o nouă "perlă" pe care să scoată bani mulţi.

 „L-am luat pe Olaru! Va rămâne la noi!  Îl iau să joace. Nu-l mai las la Gaz Metan. Acoperă multe posturi şi ne va ajuta să câştigăm campionatul! Toţi vorbesc frumos de el. L-am urmărit şi eu, e unul dintre jucătorii în care îmi pun mari speranţe. La fel cum sunt Panţîru, Coman, Man, Nedelcu, Tănase sau Oaidă”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

  • 1,1 milioane de euro este cota piaţă a lui Darius Olaru, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: gigi becalidragos nedelcufcsbdarius olaru 

viewscnt
Articole similare