You are here:

"L-am urmărit!". Un fotbalist de la RFS, pe lista campioanei României. FCSB l-a ales, în schimb, pe fundaşul care a devenit "clientul" lui Gigi Becali

"L-am urmărit!". Un fotbalist de la RFS, pe lista campioanei României. FCSB l-a ales, în schimb, pe fundaşul care a devenit "clientul" lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (59 de ani), preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a dezvăluit că un fotbalist de la RFS a fost pe lista de transferuri a campioanei României.

Este vorba despre Ziga Lipuscek (27 de ani), un fundaş central din Slovenia, om de bază la letonii de la RFS, care a pus umărul din plin la calificarea echipei în Europa League. Fundaşul a fost pe lista FCSB, însă în cele din urmă nu a semnat cu "roş-albaştri".

FCSB l-a preferat pe Joonas Tamm în detrimentului căpitanului lui RFS, Ziga Lipuscek

La FCSB a ajuns Joonas Tamm (32 de ani), fundaş central din naţionala Estoniei, omul care a devenit după doar un sezon "clientul" lui Gigi Becali şi a plecat în cele din urmă de la echipa din Bucureşti. Mihai Stoica nu a oferit prea multe detalii despre decizia luată în privinţa lui Lipuscek.

Stoica a vorbit despre echipa celor de la RFS şi a remarcat un atacant, portarul, dar şi pe Ziga Lipuscek. "Are un atacant, Ikaunieks, care marchează meci de meci. Are un portar care este văr cu Onana şi are cam acelaşi stil. A fost foarte bun cu Apoel, care este o echipă foarte bună. Au un fundaş central bun (n.r. Ziga Lipuscek), un sloven pe care l-am urmărit şi noi când l-am luat pe Tamm", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Ziga Lipuscek este căpitanul letonilor de la RFS şi a strâns 35 de meciuri la echipă în acest sezon, timp în care a marcat de cinci ori şi a pasat decisiv o dată.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Ziga Lipuscek în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbtransferziga lipuscekjoonas tammrfseuropa league 

viewscnt
Articole similare