Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"L-aş pune mâine!". Reghe, visul imposibil al lui Mititelu: "El îşi doreşte la FCSB. Cunosc şi eu anumite lucruri"

"L-aş pune mâine!". Reghe, visul imposibil al lui Mititelu: "El îşi doreşte la FCSB. Cunosc şi eu anumite lucruri"

Superliga

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf (47 de ani) atrage interes şi din partea altei echipe din Superligă, în afara celor de la FCSB. Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova 1948, l-ar dori pe Reghe în Bănie, dar tehnicianul "îşi doreşte la FCSB".

Gigi Becali ar fi aproape de a bate palma cu Laurenţiu Reghecampf pentru postul de antrenor de la FCSB, vacant după plecarea lui Nicolae Dică, dar există interes pentru Reghe şi de la altă echipă, FCU Craiova 1948. Doar că Adrian Mititelu e conştient că nu-l poate aduce pe Laurenţiu Reghecampf.

"L-aş pune mâine!". Reghe, visul imposibil al lui Mititelu: "El îşi doreşte la FCSB. Cunosc şi eu anumite lucruri"

Adrian Mititelu a discutat recent cu Laurenţiu Reghecampf, antrenor care se află la un pas de plecarea de la Neftchi Baku, echipă din Azerbaijan pe care a preluat-o după ce a încheiat colaborarea cu U Craiova. Reghe e vis imposibil pentru Mititelu, care caută antrenor pentru FCU Craiova 1948.

Patronul formaţiei "alb-albastre" a spus că "l-aş pune mâine" pe Reghecampf la FCU Craiova, dar antrenorul "îşi doreşte la FCSB".

”Reghe e amicul meu, eu am vorbit cu el şi acum când am fost în Dubai, dar nu cred că pleacă de acolo. Da, ar fi o variantă solidă. Pe Reghe l-aş pune chiar mâine. Îmi place de el, eu l-am făcut antrenor, eu l-am pus prima oară antrenor pe Reghecampf. (...)

Eu nu înţeleg de ce nu-l pune FCSB-ul antrenor, ce mai aşteaptă? El acolo îşi doreşte. El îşi doreşte la FCSB, ăsta-i adevărul. Cunosc şi eu anumite lucruri, îl ştiu bine de tot pe Reghe, îl simt. Cred că asta aşteaptă. Nu mi-a spus mie aşa ceva, dar aşa îl simt eu. Dar nu ştiu de ce nu vrea Gigi, asta e problema lor.

Eu nu ştiu de ce nu îl ia pe Reghecampf, pe cuvânt, poate sunt lucruri pe care nu le cunosc, dar mie îmi era teamă să nu se ducă Reghecampf acolo până la meciul cu noi, de duminică”, a declarat Adrian Mititelu pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampffcu craiova 1948antrenoradrian mititelu 

viewscnt
Articole similare