Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-aţi uitat pe Jamie Vardy? O nouă performanţă incredibilă a omului devenit campion cu Leicester după ce în 2012 juca la amatori

L-aţi uitat pe Jamie Vardy? O nouă performanţă incredibilă a omului devenit campion cu Leicester după ce în 2012 juca la amatori

Premier League

Comentarii

Jamie Vardy continuă să uimească la aproape doi ani după ce o ajuta pe Leicester City să realizeze minunea în Premier League şi să devină campioană într-o ligă în care granzii investesc anual sute de milioane de euro.

În 2012 juca la amatori, după o adolescenţă chinuită, în care a fost nevoit să lucreze într-o fabrică pentru a-şi câştiga existenţa. În 2016 devenea campion al Angliei, la 29 de ani, după un sezon incredibil care i-a adus şi debutul în naţionala Albionului şi prezenţa la Euro 2016.

Acum, chiar dacă Leicester nu mai e o echipă de prim-plan, Vardy uimeşte cu o nouă performanţă pe care niciun alt jucător nu a mai atins-o.

Vardy a înscris pentru Leicester în meciul cu Manchester City, pierdut de "vulpi" cu 5-1, şi a devenit astfel primul jucător din istoria Premier League care înscrie într-un sezon împotriva tuturor celor şase echipe "de elită" sau "Big Six", cum le spun englezii (Manchester City, Manchester United, Chelsea, Liverpool, Tottenham şi Arsenal).



În plus, din momentul debutului în Premier League (în 2014), Vardy este jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise împotriva celor şase echipe mai sus menţionate: 23. Pe locul 2 este Sergio Aguero, cu 21 de goluri, urmat fiind de Harry Kane (18 goluri).

Afla mai multe despre: vardyjamie vardyleicester 

viewscnt
Articole similare