Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-au uimit chiar şi pe Dragomir. Ce l-a surprins pe fostul şef de la LPF la meciul lui PAOK: "Am văzut toată omenirea, dar niciodată aşa ceva"

L-au uimit chiar şi pe Dragomir. Ce l-a surprins pe fostul şef de la LPF la meciul lui PAOK: "Am văzut toată omenirea, dar niciodată aşa ceva"
Comentarii

Greii fotbalului românesc au fost la Salonic pentru a-l susţine pe Răzvan Lucescu în meciul care-i putea aducea titlul în Grecia. Dumitru Dragomir şi compania i-au purtat noroc antrenorului român, PAOK s-a impus cu 3-0, însă n-a devenit matematic campioană, după ce, principala urmăritoare, Olympiacos, s-a impus şi ea cu 5-0.

"Am fost zece persoane invitate la meciul acesta. Lucescu este foarte bine văzut acolo şi apreciat extraordinar. Face şi treabă foarte bună! Am văzut un meci absolut extraordinar, o galerie cum nu vezi multe în lume. A fost totul bine că s-a terminat cu bine, a câştigat. Aveam emoţii, pentru că Olympiakos câştigase cu 5-0 înainte.

Normal ar fi trebuit să fie campioană ieri. Noi de-asta ne-am şi dus, să vedem cum este. Am văzut o atmosferă cum doar o dată în viaţă vezi. Am văzut toată omenirea asta, dar aşa ceva nu am văzut.

(n.r. Când mergeţi şi cu o echipă românească?) Băi nene, e greu. Nu sunt bani. Ăla are bani, patronul ăla. Nici la FCSB nu sunt bani. Sunt pentru noi, dar nu sunt pentru aşa o performanţă mare" , a declarat Dumitru Dragomir la Telekom Sport.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului, PAOK are 73 de puncte, iar Olympiakos, locul doi, are 63 de puncte, dar şi un joc mai puţin disputat.

PAOK nu a mai fost învinsă în campionat din 11 martie 2018 (scor 0-3 cu AEK Atena) şi poate câştiga în acest sezon primul său titlu după 34 de ani.

Afla mai multe despre: olympiacosdumitru dragomirpaok 

viewscnt
Articole similare