You are here:

L-au vrut FCSB şi CFR, dar a semnat instant cu U Craiova: "Copile, vrei să vii acasă?". Povestea inedită a transferului lui Căpăţână

L-au vrut FCSB şi CFR, dar a semnat instant cu U Craiova: "Copile, vrei să vii acasă?". Povestea inedită a transferului lui Căpăţână
Comentarii

Mihai Căpăţână este de patru ani la Craiova, dar nici acum nu a uitat telefonul care l-a transferat la echipa lui de suflet. Mutarea s-a făcut în ultima zi, cu un minut înainte de miezul nopţii.

"Pana la urma m-a sunat team-managerul Pieleanu si mi-a zis 'Copile, vrei sa vii acasa?'. I-am zis 'Da' din prima, nici n-am negociat pana la urma", a declarat Mihai Căpăţână.

Şi FCSB, şi CFR, erau interesate de serviciile mijlocaşului aflat atunci la Voluntari. Nimic nu a mai contat când a venit oferta din Bănie.

"Semnam şi gol asa, era in alb, semnam si puneau cat voiai ei. (n.r. - Veneai pe jos pana la Craiova?) Da, da. Şi cu contractul pana am reusit sa-l inregistram, la 23:59. Se termina perioada de transferuri", a mai spus Căpăţână.

Sezonul acesta, Căpăţână a marcat un gol cu Buzău. După şapte etape, Universitatea Craiova e a treia în clasament. În această seară, de la 21:30, oltenii au derby cu Rapid.

"Nu e deloc usor pentru ca e o echipă grea Craiova. Toti oamenii din jurul echipei traiesc pt fotbal, sunt artagosi, impulsivi", a conchis fotbalistul.

Afla mai multe despre: mihai capatinauniversitatea craiovavideosuperliga 

viewscnt
Articole similare