Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L'Equipe anunţă că Mbappe şi-a decis viitorul în prima zi de Crăciun! Cale liberă către Real Madrid

L'Equipe anunţă că Mbappe şi-a decis viitorul în prima zi de Crăciun! Cale liberă către Real Madrid

Ligue 1

Comentarii

PSG încearcă în continuare să îl convingă pe Kylian Mbappe să îşi prelungească contractul, dar starul francez ar fi blocat negocierile.

L'Equipe anunţă că Mbappe şi-a decis viitorul în prima zi de Crăciun

Francezul ar fi blocat negocierile cu PSG şi este decis să asculte propunerea de la Real Madrid, a anunţat L'Equipe, care a fost citat de  Clarin. Fotbalistul din naţionala Franţei va intra în ultimele 6 luni de contract, iar de la 1 ianuarie are dreptul să negocieze cu orice club doreşte. 

”Mbappe a blocat toate discuţiile cu PSG, în perioada următoare îşi va pava drumul spre Real Madrid”, au scris jurnaliştii din afară.

Leonardo, directorul sportiv de la PSG, a vorbit recent despre situaţia lui Kylian Mbappe, cel care termină contractul cu Parisul în vara lui 2022 şi poate pleca liber.

”Situaţia lui Mbappe e una complicată. Ne-ar plăcea ca el să rămână pe viaţă la noi, dar suntem conştienţi şi trebuie să îi respectăm dorinţa. Dacă vrea să rămână, el ştie că îl vrem!”, a spus Leonardo, brazilianul director sportiv la PSG, acum două săptămâni, potrivit site-ului fichajes.net. 

Real Madrid şi PSG se întâlnesc în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în februarie, într-o dublă manşă care va fi transmisă de Telekom Sport. Kylian Mbappe a marcat 13 goluri şi a livrat 14 pase de gol în 23 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon alături de PSG.

Potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com, cota de piaţă a lui Kylian Mbappe este de 160 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: franţa-psg-mbappe-real madrid 

viewscnt
Alte articole
Articole similare