Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L'Equipe, cuvinte de laudă la adresa suporterilor români: "Un contingent fabulos de 30.000 de fani entuziaşti şi dezlănţuiţi"

L'Equipe, cuvinte de laudă la adresa suporterilor români: "Un contingent fabulos de 30.000 de fani entuziaşti şi dezlănţuiţi"

Echipa națională

Comentarii

Oricât de incredibil ar părea, în ciuda înfrângerii cu 0-2 în faţa Belgiei, sâmbătă, pe Rhein Energie Stadion din Köln, România rămâne liderul acestei Grupe E de un suspans insuportabil. Toate cele patru echipe merg în ultima etapă de miercuri cu acelaşi număr de puncte (trei), o situaţie fără precedent, scrie lequipe.fr.

Susţinuţi de un contingent fabulos de 30.000 de fani entuziaşti şi dezlănţuiţi, care au rămas gălăgioşi şi dinamici de la început până la sfârşit, tricolorii au ajuns în această fază datorită unui atac mai bun (trei goluri marcate). Un egal cu Slovacia, miercuri, va fi suficient pentru ca oamenii lui Edward Iordănescu să avanseze în optimi, notează sursa citată.

Edward Iordănescu, fiul selecţionerului emblematic Anghel Iordănescu (73 de ani), care a condus România la patru turnee finale majore şi a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din 1994, priveşte spre viitor cu o anumită seninătate. El speră că această generaţie, care este cu siguranţă mai puţin talentată decât cea din "anii '90", din care făcea parte un anume Gheorghe Hagi, al cărui fiu Ianis a intrat sâmbătă din postura rezervă, îşi va scrie propria istorie.

"Am toată încrederea în capacitatea sa de a face acest lucru. Să facă mândră o întreagă naţiune, care aşteaptă acest lucru", a spus Edi Iordănescu, conform lequipe.fr.

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-0, de selecţionata Belgiei, într-un meci disputat la Koln, în etapa a doua a grupei E de la Euro 2024. Ca urmare a acestui rezultat, calificarea în optimile de finală se va decide în ultima etapă a grupelor. România este lider în clasamentul grupei, dar toate cele patru echipe au câte trei puncte.

În ultima etapă, de miercuri, România întâlneşte Slovacia, iar Belgia va evolua cu Ucraina.

Afla mai multe despre: l'equipesuporteriromanieuro 2024 

viewscnt
Articole similare