Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La 45 de ani, Pavel Nedved a semnat cu o nouă echipă

La 45 de ani, Pavel Nedved a semnat cu o nouă echipă
Comentarii

Fostul internaţional ceh Pavel Nedved, în vârstă de 45 de ani, a semnat un contract cu FK Skalna, prima echipă din cariera sa.

Nedved, care este acum vicepreşedintele lui Juventus Torino, a semnat contractul după discuţii îndelungate între conducătorii celor două cluburi.

"Putem anunţa că Pavel revine la clubul la care a crescut. Încă nu este clar dacă Pavel se va alătura echipei, el fiind foarte ocupat în calitate de vicepreşedinte la Juventus. Cele două cluburi au convenit să nu dea publicităţii termenii înţelegerii", se arată într-un comunicat al FK Skalna.

Marca notează, însă, că Nedved şi-a pus semnătura pe contractul cu Skalna doar ca o mică favoare pentru clubul la care joacă fiul său.

Pavel Nedved a învăţat să joace fotbal la Skalna, club la care s-a legitimat de la vârsta de cinci ani. Aici a rămas până la 13 ani.

Ca senior, el a fost component al echipelor Dukla Praga (1991-1992), Sparta Praga (1992-1996), Lazio Roma (1996-2001) şi Juventus Torino (2001-2009).

A fost international ceh în perioada 1992-2006. Pentru naţionala under 21 a ţării sale a jucat în şapte meciuri, iar pentru prima reprezentativă a evoluat în 91 de partide şi a înscris 18 goluri.

Nedved a câştigat de-a lungul carierei peste 15 de trofee cu echipele de club, între care şi Supercupa Europei în 1999, şi peste 20 de trofee individuale.

Afla mai multe despre: pavel nevdevlaziojuventustorinofk skalndacehiasupercupa europei 

viewscnt
Articole similare