Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La doar 18 ani, fundaşul celor de la Sporting, Nuno Mendes, este unul dintre cei mai căutaţi jucători din Europa

La doar 18 ani, fundaşul celor de la Sporting, Nuno Mendes, este unul dintre cei mai căutaţi jucători din Europa

Fotbal

Comentarii

Liverpool a încercat încă din iarnă să-l aducă pe jucător însă Sporting a refuzat suma de 22 de milioane de euro. Portughezii au cerut 44 de milioane, însă au fost refuzaţi de cei de la Liverpool.

Portughezul celor de la Sporting Lisabona are o clauză de reziliere care se ridică la 73 de milioane de euro. Jucătorul în vârstă de numai 18 ani a intrat în atenţia unor cluburi precum Liverpool, Juventus, Real Madrid, AC Milan, Manchester United sau Manchester City.

Fundaşul a debutat în prima echipă a celor de la Sporting abia vara trecută, însă evoluţiile lui bune au atras atenţia marilor cluburi din Europa. Liverpool a încercat încă din iarnă să-l aducă pe jucător însă Sporting a refuzat suma de 22 de milioane de euro. Portughezii au cerut 44 de milioane, însă au fost refuzaţi de cei de la Liverpool. Mendes are un contract cu Sporting până în 2025 cu o clauză de reziliere care se ridică la 73 de milioane de euro.

Mendes a bifat 24 de meciuri pentru Sporting în campionat şi are deja 4 selecţii la naţionala U21 a Portugaliei. 17 milioane de euro este cota jucătorului, conform transfermarkt.com.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: nuno mendes 

viewscnt
Articole similare