Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”La fiecare meci avem primă de joc, nu am jucat pe ceva în plus”. Enriko Papa, dezamăgit după înfrângerea cu CFR

”La fiecare meci avem primă de joc, nu am jucat pe ceva în plus”. Enriko Papa, dezamăgit după înfrângerea cu CFR

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a primit vizita lui CFR Cluj în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Trupa lui Edi Iordănescu a reuşit să se impună, graţie unui autogol al lui Ţigănaşu în minutul 53. Astfel, clujenii au reuşit să obţină cel de al patrulea titlu consecutiv.

FC Botoşani a fost înfrântă acasă de CFR şi le-a înmânat clujenilor al patrulea titlu consecutiv. Baieţii lui Croitoru au fost clar dominaţi de campioni, dar ar fi putu prelungi drama din lupta pentru titlu, dacă ar fi obţinut măcar un egal. Însă, CFR a fost echipa mai bună şi a obţinut titlul deplin meritat, după ce pe parcursul sezonului a părut că FCSB i l-ar putea sufla.

Enriko Papa, dezamăgit după pierderea cu CFR

În urma înfrângerii, Enriko papa a recunoscut că jucătorii moldoveni sunt dezamăgiţi de rezultat. Acesta a declarat că Botoşani a jucat pentru sine, nu pentru altcineva, şi că primele anunţate înainte de meci ar fi prezente de fapt la fiecare partidă.

”Am vrut măcar să scoatem un egal pentru noi, să fim pe locul cinci. Dacă Clinceni bate acum e dificil pentru noi. La fiecare meci avem primă de joc, nu am jucat pe ceva în plus, trebuia pentru noi, pentru loc. Sperăm Clinceni să piardă şi noi să batem la Sepsi”, a declarat Enriko Papa.

Afla mai multe despre: liga 1play-off liga 1botoşani cfrenriko papafc botoşani 

viewscnt
Articole similare