Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La loc comanda! A refuzat să plece de la FCSB: ”Bine, tată, nu te oblig”

La loc comanda! A refuzat să plece de la FCSB: ”Bine, tată, nu te oblig”

Fotbal

Comentarii

Răsturnare de situaţie în cazul mijlocaşului de la FCSB: Eduard Radaslavescu (19 ani).

În dimineaţa zilei de luni, Gigi Becali anunţa că mijlocaşul Eduard Radaslavescu va merge sub formă de împrumut la FC Botoşani, pentru a bifa mai multe minute în acest sezon.

Radaslavescu nu vrea la Botoşani

La câteva ore distanţă, omul de afaceri a declarat că jucătorul nu vrea să meargă la FC Botoşani, aşa că va rămâne să ”tragă” pentru un loc de titular la FCSB.

Cel mai probabil, Radaslavescu nu a dorit să meargă la Botoşani, deoarece echipa se află într-o situaţie extrem de dificilă - locul 15, cu 3 puncte, după şapte etape bifate.

”Radaslavescu nu vrea să plece. I-am zis: `Du-te, bă, la Botoşani să joci`. `Vreau să rămân aici`. `Bine, tată, atunci nu te oblig`.

Mi-a zis să nu mă supăr, dar eu nu mă supăr. Respectăm contractul, nu obligăm oamenii. Ai semnat contractul? Respectă-l! Toată lumea să respecte contractele, cum le respect eu”, a declarat Gigi Becali, luni, la palatul său din Aleea Alexandru.

Mijlocaşul Eduard Radaslavescu a sosit la FCSB în vara lui 2022, de la Farul Constanţa, în schimbul a 850.000 de euro.

Nu a reuşit să se impună ca titular, fiind folosit preponderent din postura de rezervă. A bifat 26 de partide şi 2 goluri marcate.

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Eduard Radaslavescu, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: eduard radaslavescu 

viewscnt
Articole similare