Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La mama acasă, în România! Nadia Comăneci a petrecut un final de săptămână de neuitat alături de familie. Ce şi-a dorit "zeiţa" să mănânce

La mama acasă, în România! Nadia Comăneci a petrecut un final de săptămână de neuitat alături de familie. Ce şi-a dorit "zeiţa" să mănâncegalerie foto

Sporturi

Comentarii

O curte plină cu verdeaţă, răsaduri de legume şi pomi fructiferi, undeva lângă Bucureşti, departe de ochii curioşilor. Cu mici, peşte la grătar, aripioare şi copănele din pui, acestea sunt elemetele de care Nadia Comăneci, cea mai cunoscută româncă din lume, a avut parte la finalul săptămânii trecute.

După mulţi ani, Nadia Comăneci a petrecut două zile superbe de vară, alături de mama ei şi de cei dragi din familie

"Sinceră să fiu mi-a fost tare dor de astfel de momente. Nicăieri în lume nu este mai bine ca la mama acasă. Chiar dacă are o vârsta respectabilă, mama e ca o albinuţă. Tot timpul îşi găseşte ceva de făcut. Vă daţi seama că am trecut şi eu la treabă ajutând la pregătirea prânzului. Chiar dacă am avut multe preparate făcute la grătar, eu am preferat să mânânc peşte şi aripioare de pui. Nu a lipsit din meniu salata de roşii", a declarat Nadia Comăneci pentru Orange Sport.

De ce nu mănâncă "Zeiţa" cel mai renumit produs românesc. "Am mare grijă la acest aspect"

Din meniul pregătit în weekend-ul trecut nu au lipsit tradiţionalii mititei făcuţi, evident, pe grătar.

"Chiar dacă sunt foarte gustoşi eu mănânc foarte rar, spre deloc, mititei. Este o carne care se digeră foarte greu şi, de regulă, nu prea sunt adepta mâncărurilor care  provin din carne tocată, cumpărată din magazin", a explicat Nadia Comăneci în exclusivitate pentru Orange Sport.

A avut meniu ca pentru o regină

La doar o zi distanţă după picnicul petrecut în familie, Nadia Comăneci a  răspuns invitaţiei Guvernatorului Băncii Naţionale, Mugur Isărescu, de a vizita expoziţia deschisă în parteneriat cu Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, intitulată sugestiv: "Un altfel de tezaur".

După ce a vizitat expoziţia, deschisă publicului larg, Nadia a participat la un dineu oferit în onoarea ei.

De astă dată meniul personalizat a fost unul ca pentru o adevărată regină. Orange Sport vă prezintă în exclusivitate cum a arătat acest meniu.

"Îi multumesc domnului guvernator Mugur Isărescu pentru invitaţia făcută. A fost pentru prima dată când am intrat în Banca Naţională, o clădire absolut fabuloasă. Referitor la expoziţia deschisă, aceasta este un lucru unic. Iubitorii sportului şi în special copiii merită să vină să o vadă pentru că, într-adevar, vorbim de un altfel de tezaur românesc. Cel adus de sportivii olimpici", a mai spus Nadia Comăneci.

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

 Galerie foto

Afla mai multe despre: nadia comanecinadia comaneci gimnasticanadia comaneci mama 

viewscnt
Articole similare