Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"La mine nu merge cu banii în rate". Transferul lui Coman, în impas. Becali a vorbit despre negocierile cu şeicii din Qatar

"La mine nu merge cu banii în rate". Transferul lui Coman, în impas. Becali a vorbit despre negocierile cu şeicii din Qatar

FCSB

Comentarii

FCSB este foarte aproape de titlul de campioană mult aşteptat încă din 2015.

Cu un avans liniştitor de 11 puncte faţă de ocupanta locului doi, FCSB îşi pregăteşte acum în linişte perioada de transferuri din vară. Gigi Becali a anunţat că va investi serios pentru a întări lotul echipei, în vederea participării în preliminariile Ligii Campionilor, însă a vorbit şi despre o eventuală plecare a lui Florinel Coman.

Latifundiarul din Pipera a recunoscut că transferul fotbalistului în Qatar, la Al Duhail, a intrat în impas, însă are şanse în continuare de a se realiza.

"M-a sunat cineva că vor arabii să vină pentru Coman. Eu am zis că nu are rost să vină, mă sună la telefon, pac, pac, contract, contract, bagă banii în cont şi gata. Apoi că ei vor să dea banii în rate. Nu, la mine nu merge cu banii în rate. Şi asta a fost.

Acum nici nu e problemă, vom vedea. Acolo unde poate pleca, în Qatar, aşa cum a fost şi la Alibec, Coman mai poate juca şi două meciuri în preliminarii. Mă ajută, mă ajută foarte tare" , a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsb 

viewscnt
Articole similare