Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lăcătuş, mesaj de susţinere pentru Lupescu. Reacţia "Fiarei" la varianta cu CSA Steaua şi Academia Rapid "invitate" în Liga a II-a

Lăcătuş, mesaj de susţinere pentru Lupescu. Reacţia "Fiarei" la varianta cu CSA Steaua şi Academia Rapid "invitate" în Liga a II-a

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei CSA Steaua, Marius Lăcătuş, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că îl susţine pe fostul său coleg de la echipa naţională, Ionuţ Lupescu, în cursa pentru câştigarea preşedinţiei Federaţiei Române de Fotbal.

"Mi se pare normal să fiu alături de un prieten, de un fost coleg al meu. Eu respect pe toată lumea, pe toţi cei ce candidează, dar pot avea şi eu gândurile mele, să-mi exprim dacă se poate opţiunea. Pentru mine este clar că voi fi alături de Ionuţ Lupescu cu gândul şi din punct de vedere moral. Altfel nu am cum să fiu alături de el. Nu sunt implicat cu nimic în campania lui pentru postul de preşedinte. Vom vedea ce se va întâmpla. Mi-aş dori ca viitorul preşedinte să fie Ionuţ Lupescu”, a declarat tehnicianul.

Marius Lăcătuş a comentat şi zvonurile conform cărora echipele CSA Steaua şi Academia Rapid să primească invitaţii de a evolua în Liga a II-a din partea Federaţiei Române de Fotbal: "Nu ştim cine va fi preşedintele federaţiei deocamdată, rămâne de văzut dacă vom fi invitaţi sau nu în Liga a II-a. Noi trebuie să fim pregătiţi pentru orice. Sigur că ne-am dori ca această echipă să facă paşii normali, să ajungem să evoluăm în ligile superioare. În cazul în care ni se va face această propunere va fi analizată, nu este deloc simplu. Una e să joci în Liga a IV-a şi în sezonul următor să joci în Liga a II-a”.

Referitor la reconstrucţia stadionului din Bulevardul Ghencea, Lăcătuş a precizat că îşi doreşte ca şi evoluţia echipei să se ridice la standardele înalte pe care le va avea noua arenă.

"Mie mi se pare foarte frumos proiectul noului stadion, dar sper să ajungem să jucăm pe el. Să nu ajungem să avem echipă în Liga a III-a şi să avem un stadion de 65 de milioane de euro, că nu rezolvăm nimic. Important este să beneficiem de acest stadion să ne ridicăm la standardele lui, să beneficiem de aceste lucruri. Ne obligă foarte mult”, a mai spus Lăcătuş.

Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş, Sorin Răducanu şi Ilie Drăgan şi-au depus dosarele de candidatură pentru postul de preşedinte al FRF, alegerile urmând a avea loc pe 18 aprilie.

 

Afla mai multe despre: lacatussteauaacademia rapidlupescu 

viewscnt
Articole similare