Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lacrimi în vestiar! Asta e "magia Cupei"! Jucătorii lui Arsenal şi-au cerut scuze în faţa adversarilor după ce au fost la un pas de o eliminare ruşinoasă. Ce s-a întâmplat

Lacrimi în vestiar! Asta e "magia Cupei"! Jucătorii lui Arsenal şi-au cerut scuze în faţa adversarilor după ce au fost la un pas de o eliminare ruşinoasă. Ce s-a întâmplat
Comentarii

Arsenal a fost la un pas de o înfrângere ruşinoasă în Cupa Ligii Angliei, iar elevii lui Wenger au avut nevoie de prelungiri pentru a trece de divizionara secundă Norwich, scor 2-1.

Oaspeţii au condus cu 1-0 din prima repriză şi au fost egalaţi abia în minutul 85, după care Arsenal a mai punctat o dată în prelungiri. Eroul "tunarilor" a fost puştiul Edward Nketiah (18 ani), care a marcat ambele goluri.

Meciul a avut parte însă de un moment controversat în prelungiri, judecat de arbitri în favoarea gazdelor. Norwich ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11 metri, lucru recunoscut inclusiv de câţiva dintre jucătorii lui Arsenal, care şi-au cerut scuze după meci. Dezvăluirea a fost făcută de tehnicianul lui Norwich, Daniel Farke.

"Sunt foarte mândru! A fost o performanţă senzaţională şi meritam să ne calificăm în turul următor. Băieţii sunt în vestiar, dezamăgiţi şi trişti. Câţiva dintre ei au lacrimi în ochi.



Toţi jucătorii lui Arsenal mi-au spus după meci: "Scuze, dar a fost penalty clar!". Cred că asta spune totul despre ce s-a întâmplat.

E greu să acceptăm că am pierdut astăzi, dar uneori în fotbal trebuie să accepţi că nu primeşti ceea ce meriţi
", a declarat Daniel Farke pentru BBC.

Afla mai multe despre: arsenalnorwichpenaltylacrimi 

viewscnt
Articole similare