Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lacrimi şi "lacrimi"! VIDEO | Panduru, impresionat de Niţă: "La băiatul ăsta chiar cred". Comparaţia cu Alibec

Lacrimi şi "lacrimi"! VIDEO | Panduru, impresionat de Niţă: "La băiatul ăsta chiar cred". Comparaţia cu Alibec

Superliga

Comentarii

Florin Niţă s-a despărţit de FCSB după ce s-a înţeles cu gruparea cehă Sparta Praga, iar momentul în care portarul de 30 de ani şi-a luat la revedere de la colegii său a fost unul cu adevărat emoţionant.

Evident marcat, după aproape cinci ani petrecuţi la echipa roş-albastră, Niţă a plâns în momentul în care şi-a îmbrăţişat colegii având lacrimi în ochi.

Văzând imaginile, Basarab Panduru a făcut o comparaţie cu momentul oferit de Denis Alibec la meciul cu Beer Sheva, când atacantul a izbucnit în plâns după ce a fost schimbat, şi a catalogat acel moment drept nesincer. Expertul Telekom Sport spune însă că imaginile cu Niţă l-au impresionat cu adevărat.

"500.000 (n.r. de euro, salariul lui Niţă la Sparta Praga), plâng puţin îmi pare rău, iau în braţe doi prieteni, o să vin... Dar în astea chiar cred, adica la băiatul ăsta chiar cred. Adică nu mă păcăleşti pe mine, greu mă păcăleşti cu lacrimile alea pe banca, de crocodil, nu mă impresionezi (n.r. momentul lui Alibec cu Beer Sheva) Aici chiar mă impresionează. Aici chiar cred în băiatul ăsta şi chiar cred că sunt lacrimi sincere", a spus Panduru în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nitapandurulacrimialibec 

viewscnt
Articole similare