Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ladislau Boloni a dezvăluit cum a ajuns la Steaua! ”Mie nu-mi plăcea echipa!” Cine l-a făcut să iubească clubul din Ghencea

Ladislau Boloni a dezvăluit cum a ajuns la Steaua! ”Mie nu-mi plăcea echipa!” Cine l-a făcut să iubească clubul din Ghencea

Fotbal

Comentarii

Ladislau Boloni a vorbit despre momentul când a ajuns la Steaua şi despre persoana care l-a făcut să iubească atmosferă din Ghencea.

Fostul antrenor al lui Cristiano Ronaldo a mărturist că nu avea deloc sentimente bune faţă de Steaua şi că s-a transferat în Ghencea şi de frică. Chiar şi aşa, atmosfera pe care a gasit-o acolo l-a făcut să iubească echipa. De asemenea, el a posvestit şi despre omul care se ocupa de ghetele jucătorilor, acesta fiind foarte implicat în meseria lui. 

”Mie nu-mi plăcea Steaua

”Mie nu-mi plăcea Steaua. Nu îmi plăcea nici Dinamo deloc, dar acolo aveam prieteni ca Sătmăreanu, Lucescu, îl admiram pe Dinu. Şi pe urmă, să nu uităm, cu Rednic am fost coleg de cameră. Frica mea de a spune nu m-a făcut să ajung la Steaua. Detaliile le-aş lăsa pentru cartea mea.

(N.r. Dar s-a dovedit a fi o decizie ce v-a schimbat viaţa) Fenomenală, pe urmă n-am regretat o secundă şi am devenit îndrăgostit de Steaua foarte repede.

Îmi amintesc momente care m-au apropiat de Steaua. Primul lucru… din păcate, am uitat numele cizmarului, care se ocupa cu ghetele băieţilor, nu şi cu ale mele. De ghetele mele nimeni nu putea să se atingă. Erau ghetele mele. Dar acest cizmar era preocupat, problele, ore întregi… Şi această preocupare a lui făcea să îmi schimb eu ideea despre Steaua”, a spus Ladislau Boloni, pentru ProSport.

Fostul mijlocaş ofensiv a jucat la Steaua în perioada 1984–1987, după ce a evoluat 400 de meciuri în tricoul celor de la ASA Târgu Mureş. Apoi, Boloni a jucat pentru echipe precum Racing Jet Bruxelles, Creteil Lusitanos şi Orleans. De asemenea, pentru naţionala României a jucat în peste 100 meciuri şi a înscris 25 de goluri. 

Afla mai multe despre: boloni-steaua-ghencea 

viewscnt
Articole similare