Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ladislau Boloni a fost dat afară de Panathinaikos! Care a fost picătura ce a umplut paharul

Ladislau Boloni a fost dat afară de Panathinaikos! Care a fost picătura ce a umplut paharul

Fotbal

Comentarii

Printr-un comunicat emis pe site-ul oficial al echipei, Panathinaikos anunţa despărţirea de antrenorul român, Ladislau Boloni.

Ladislau Boloni a fost dat afară de Panathinaikos!

Boloni preluase conducerea la Panathinaikos în octombrie 2020, dar nu a rezistat nici măcar până la sfârşitul sezonului. După şase meciuri fără victorie, dintre care trei înfrângeri, jucătorii eleni au început să se plângă de metodele tehnicianului român şi ale secundului său. Înfrângerea cu AEK Atena a fost capătul drumului pentru Boloni, meci în care Panathinaikos avea nevoie de o victorie pentru a avea o şansă de a juca în competiţii europene.

Când a preluat formaţia, grecii se aflau pe locul 11 după patru etape, cu două puncte. El alsă formaţia pe poziţia a cincea, cu 52 de puncte, după 34 de etape. Pentru ultimele două runde ale acestui sezon, echipa va fi antrenată de Sotiris Silaidopoulos, care a mai fost interimar, în octombrie 2020.

În cariera sa, Boloni, ajuns la 68 de ani, le-a mai pregătit pe Nancy, Sporting Lisabona, Rennes, AS Monaco, Standard Liege, Lens, Antwerp, naţionala României şi mai multe formaţii din Zona Golfului.

Afla mai multe despre: ladislau bolonipanathinaikosboloni dat afară 

viewscnt
Articole similare