You are here:

Ladislau Boloni a salvat-o pe Metz de la retrogradarea directă! Antrenorul român va juca la baraj

Ladislau Boloni a salvat-o pe Metz de la retrogradarea directă! Antrenorul român va juca la baraj

Stranieri

Comentarii

Echipa franceză FC Metz, condusă de antrenorul român Laszlo Boloni, a pierdut duminică, pe teren propriu, scor 0-2, cu echipa campioană a Franţei. PSG. Metz va juca baraj pentru menţinerea în Ligue 1.

Ligue 1: Metz, echipa lui Boloni, a pierdut cu PSG, scor 0-2, şi merge la baraj

În ultima etapă a campionatului Franţei, FC Metz a fost învinsă de Paris St Germaine cu 2-0. Golurile parizienilor au fost înscrise de Soler (min. 7) şi Lee Kang-in (min. 12). Lorient, echipa care se bătea cu Metz pentru evitarea retrogradării a învins cu 5-0 pe Clermont, la doar un singur gol de scorul care era necesar pentru a o întrece pe Metz.

În clasament, PSG a încheiat pe primul loc, cu 73 de puncte şi a cucerit al treilea titlu consecutiv. Pe locul secund a terminat AS Monaco (67 de puncte), iar Brest a fost a treia (61 de puncte). Toate trei vor juca în Liga Campionilor. Lille a fost a patra (59 de puncte) şi merge în calificările Ligii Campionilor.

Nice va juca în Europa League după ce a terminat pe 5 (55 de puncte), iar Lyon prinde ultimul loc de cupe europene, al şaselea, cu 53 de puncte, urmând să evolueze în Conference League. Lorient şi Clermont au retrogradat direct, în timp ce Metz va juca barajul pentru menţinerea în Ligue 1, cu St Etienne.

Scorurile înregistrate duminică în etapa a 34-a din Ligue 1: Lille Nice 2-2; RC Lens – Montpellier 2-2; Lorient – Clermont 5-0; Olympique Lyon – Strasbourg 2-1; Metz – PSG 0-2; AS Monaco – FC Nantes 4-0; Reims – Rennes 2-1; Toulouse – Brest 0-3; Le Havre – Olympique Marseille 1-2.

Afla mai multe despre: ladislau bolonifc metzligue 1 

viewscnt
Articole similare