Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ladislau Boloni nu regretă că nu a ajuns la naţionala României: ”Trebuia demolată casa. Nu exista un plan”

Ladislau Boloni nu regretă că nu a ajuns la naţionala României: ”Trebuia demolată casa. Nu exista un plan”

Echipa națională

Comentarii

Ladislau Boloni (69 de ani) a vorbit despre şansa pe care a avut-o de a redeveni selecţionerul României, în luna decembrie!

Ladislau Boloni nu regretă că nu a ajuns la naţionala României: ”Trebuia demolată casa. Nu exista un plan”

După plecarea lui Mirel Rădoi de la cârma echipei naţionale, Federaţia Română de Fotbal a negociat - pe rând - cu Gică Hagi, Dan Petrescu, Răzvan Lucescu şi Ladislau Boloni.

Ultimul a fost cel mai aproape să o preia, după ce s-a prezentat şi la sediul FRF pentru a discuta, dar în cele din urmă a refuzat. Clauza legată de meciurile din Liga Naţiunilor l-a făcut pe Boloni să spună "nu" revenirii la echipa naţională.

Boloni nu regretă alegerea făcută, având în vedere situaţia grea prin care trece naţionala României. 

”Acum câteva luni, aş fi avut ocazia să fiu selecţionerul naţionalei României, dar adevărul este că şi atunci am simţit că trebuie mişcat ceva în fotbalul românesc. Pentru asta trebuia mai întâi demolată casa. Aveam nevoie de un plan, care nu există. 

Ar fi trebuit făcută o investiţie îngrozitor de mare, atât din punct de vedere mental, cât şi fizic. Nu am vrut să fac asta, aşa că rămân la nivel de club”, a declarat Ladislau Boloni, conform sport.szekelyhon.ro.

În luna iunie, România a înregistrat o victorie (1-0 cu Finlanda) şi trei eşecuri (0-2 şi 0-3 cu Muntenegru, 0-1 cu Bosnia şi Herţegovina).

În clasamentul FIFA, naţionala României a coborât şase locuri faţă de luna martie şi se află pe poziţia a 54-a în clasamentul publicat pe 23 iunie.

Din 2012 nu a mai înregistrat naţionala României o clasare aşa de slabă în ierarhia mondială. Atunci am coborât până pe locul 57.

EXCLUSIV | Victor Becali, despre transferul lui Chiricheş la Cremonese: ”Cam asta e diferenţa! Înainte căpitanul echipei naţionale pleca la Real Madrid”

Afla mai multe despre: ladislau boloninationala romaniei 

viewscnt
Articole similare