You are here:

Ladislau Boloni, opinie sinceră despre debutul lui Mircea Lucescu în Liga Naţiunilor: „Este iresponsabil să garantezi asta!”

Ladislau Boloni, opinie sinceră despre debutul lui Mircea Lucescu în Liga Naţiunilor: „Este iresponsabil să garantezi asta!”

Echipa națională

Comentarii

Ladislau Boloni a reacţionat la debutul perfect reuşit de Mircea Lucescu la echipa naţională în Liga Naţiunilor.

Ladislau Boloni a reacţionat după victoriile obţinute de Mircea Lucescu la naţională cu Kosovo şi Lituania

Tehnicianul consideră că FRF a luat o decizie extraordinară numindu-l în funcţie pe Mircea Lucescu, dar afirmă totodată că este greu de spus dacă naţionala României se va putea califica la Campionatul Mondial din 2026 şi că este iresponsabil ca un antrenor să garanteze pentru o calificare.

„Mă bucur pentru reuşita muncii sale. Cred că Federaţia a luat cea mai bună decizie pentru obiectul propus, calificarea la Campionatul Mondial. Eu nu pot să garantez însă că Mircea Lucescu va califica naţionala.

Pot afirma însă că pentru echipa naţională a României soluţia Lucescu este foarte bună. Misiunea lui Lucescu este să lucreze bine, ca de altfel misiunea tuturor antrenorilor. În mod normal, naţionala României nu este de nivelul Lituaniei, nu vreu să jignesc, dar cred că nivelul nostru este mai ridicat decât penultima categorie din Liga Naţiunilor. În Europa avem un alt cuvânt de spus.

Dacă eşti selecţionerul echipei naţionale a României este iresponsabil să garantezi calificarea la Mondial. Eu nu spun lozinci obişnuite, bune pentru titluri de articole, spun ceea ce simt. Dacă eşti antrenorul României nu poţi să iei aceeaşi responsabilitate ca antrenorii Spaniei, Franţei sau Germaniei.

Dacă eşti la nivelul naţionalei României este foarte bine, bravo, în schimb nescunoscutele sunt mult mai mari. Cu toate acestea, că va reuşi sau nu va reuşi, reafirm, Lucescu este soluţia cea mai bună pentru echipa naţională a României!”, a declarat Ladislau Boloni, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: ladislau bolonimircea lucescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare