Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ladislau Boloni transferă din Liga 1! Fotbalistul dorit de FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova ia drumul Greciei

Ladislau Boloni transferă din Liga 1! Fotbalistul dorit de FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova ia drumul Greciei

Fotbal

Comentarii

Antrenorul român Ladisau Boloni şi-a anunţat directorul sportiv că are neapărată nevoie de mijlocaşul haitian celor de Gaz Metan Mediaş, Bryan Alceus (24 de ani). Mutarea se va realiza imediat după sărbători.

Pierre Dreossi, omul responsabil cu transferurile la Panathinaikos va pleca la Paris pentru a-şi petrece sărbătorile, apoi va face o escală în România, mai exact la Mediaş. Ladislau Boloni l-a anunţat că îl doreşte la echipă pe mijlocaşul celor de la Gaz Metan Mediaş, Bryan Alceus, anunţă presa din Grecia.

Ladislau Boloni a câştigat încrederea patronului Giannis Alafouzos şi şi-a întocmit lista de transferuri pentru perioada de mercato din luna ianuarie. Primul pe listă este Brian Alceus, un mijlocaş central apreciat în Liga 1, care nu ar trebui să fie deloc costisitor şi care ar putea aduce consistenţă echipei clasate pe locul 5 în campionatul Greciei.

Panathinaikos a cunoscut un progres sub coordonarea lui Ladislau Boloni, care a reuşit să o urce de pe locul 11, pe locul 5 în Grecia, după un început dezastruos de sezon sub comanda lui Sotiris Silaidopoulos.

Ladislau Boloni transferă din Liga 1! Fotbalistul dorit de FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova ia drumul Greciei

În acest sezon, Bryan Alceus a bifat nouă prezenţe pentru Gaz Metan, dintre care şase ca titular, şi a încasat patru cartonaşe galbene. A fost suspendat pentru ultimul meci al anului, cu Viitorul Constanţa, are toate şansele să nu mai prindă vreun minut în tricoul medieşenilor.

Datorită evoluţiilor bune, Bryan Alceus a intrat în vizorul primelor trei formaţii din Liga 1, FCSB, CFR Cluj şi Universitate Craiova, care ar urmat să dea un adevărat "război" penru obţinerea semnăturii haitianului. Ecuaţia s-a complicat în acest moment, odată cu intrarea pe fir a celor de la Panathinaikos Atena.

Cu 18 meciuri la prima reprezentativă a statului Haiti şi crescut în Franţa, la academia lui Girondins Bordeaux, mijlocaşul central a venit în Liga I la finalul lunii august, însă s-a impus rapid la Gaz Metan. 

În ultima perioadă, Bryan Alceus a cunoscut o creşte a cotei, de la 150.000 de euro, la 250.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: fotballadislau bolonibryan alceus 

viewscnt
Articole similare