Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laporta - Guardiola, acord total pentru Barcelona! Antrenorul, în cărţi să revină pe Camp Nou: când s-ar putea face mutarea de senzaţie

Laporta - Guardiola, acord total pentru Barcelona! Antrenorul, în cărţi să revină pe Camp Nou: când s-ar putea face mutarea de senzaţie

FC Barcelona

Comentarii

Revenirea lui Pep Guardiola la FC Barcelona e în continuare posibilă, chiar dacă antrenorul catalan a semnat prelunigrea contractului cu Manchester City. Presa spaniolă susţine că Joan Laporta, candidat la preşedinţia Barcelonei la alegerile de pe 24 ianurie, are un acord cu tehnicianul pe care l-a promovat la prima echipă a catalanilor în 2008 şi acesta e în continuare în cărţi să preia formaţia blaugrana din nou.

Laporta - Guardiola, acord total pentru Barcelona! Antrenorul, în cărţi să revină pe Camp Nou

Joan Laporta candidează din nou la preşedinţia Barcelonei şi vrea să conducă iar clubul catalan după perioada 2003-2010, una plină de succese pentru echipa de pe Camp Nou. Totuşi, acesta are un adversar de temut, pe Victor Font, cei doi fiind văzuţi drept cei care se vor duela pentru voturile membrilor socios. Totuşi, avocatul catalan are "aşii" săi în mânecă. Pe lângă relaţia pe care o are cu Leo Messi, care-l pune într-o poziţie favorabilă pentru reînnoirea contractului argentinianului, Joan Laporta are o relaţie bună şi cu Pep Guardiola, fostul antrenor de pe Camp Nou.

Diario Gol scrie, luni, că Joan Laporta şi Pep Guardiola au un acord şi, în cazul în care avocatul catalan va câştiga alegerile prezidenţiale de la FC Barcelona, tehnicianul e în cărţi pentru revenirea pe Camp Nou. Doar că mutarea nu va fi făcută pe termen scurt, pentru că Pep tocmai a semnat prelungirea contractului cu Manchester City. Pep Guardiola înapoi la FC Barcelona e o mutare care, conform sursei citate, s-ar putea realiza pe termen mediu. Tehnicianul din Santpedor a antrenat Barcelona între 2008 şi 2012, aceea fiind cea mai bună perioadă din istoria recentă a catalanilor.

Despre acorodul dintre Joan Laporta şi Pep Guardiola s-a mai scris în urmă cu câteva săptămâni, doar că au apărut informaţii noi de această dată. Chiar Laporta a vorbit despre posibilitatea ca Guardiola să revină pe Camp Nou. "Astăzi e o utopie. Am vorbit cu el pentru a-l felicita că a semnat prelungirea cu Manchester City. E un prieten şi sper să-i meargă bine", a recunoscut Joan Laporta, potrivit Diariol Gol.



După ce şi-a încheiat mandatul la FC Barcelona, în 2012, Pep Guardiola şi-a luat un an de pauză şi apoi a preluat-o pe Bayern, în 2013. Din 2016 se află la Manchester City, cu care a semnat recent prelungirea contractului, deoarece vechea înţelegere expira în vara lui 2021. Joan Laporta şi Pep Guardiola au o relaţie foarte bună de pe vremea când au colaborat la FC Barcelona, Laporta fiind cel care l-a promovat pe banca primei echipe, în 2008.

Afla mai multe despre: joan laportapep guardiolalaporta guardiola acordlaporta guardiola acord barcelonalaporta guardiola acord revenire barcelona 

viewscnt
Articole similare