Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laporta taie-n carne vie! "Rupe" contractul unui fotbalist după eliminarea din Europa! OUT de la Barca

Laporta taie-n carne vie! "Rupe" contractul unui fotbalist după eliminarea din Europa! OUT de la Barca

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, taie în carne vie după eliminarea echipei din Europa League. Catalanii vor "rupe" contractul lui Luuk de Jong (31 de ani), atacantul împrumutat de la FC Sevilla. Fotbalistul e OUT de la echipă, din vară, când i se termină împrumutul pe Camp Nou.

Laporta taie-n carne vie! "Rupe" contractul unui fotbalist după eliminarea din Europa! OUT de la Barca

Barcelona a suferit o înfrângere umilitoare, pe Camp Nou, 3-2 cu Eintracht Frankfurt în returul sferturilor de finală Europa League. Sezonul european, unul slab, s-a încheiat pentru echipa lui Xavi, iar Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, e gata să ia o decizie drastică şi să taie-n carne vie.

Potrivit jurnalistului Ferran Correas de la RAC1, Barcelona nu are de gând să-l păstreze pe Luuk de Jong şi din vară încolo, după ce atacantul a fost împrumutat pentru un sezon de la FC Sevilla. Sursa citată scrie că împrumutul lui De Jong nu va fi prelungit, în ciuda golurilor importante pe care le-a marcat, iar Barcelona va "rupe" contractul său.

Astfel, Luuk de Jong se va întoarce la FC Sevilla şi este primul fotbalist la care Barcelona renunţă după eliminarea din Europa League, la finalul unui sezon de tranziţie, care părea unul ratat încă din start, dar venirea lui Xavi şi rezultatele obţinute recent au mai "îndulcit" gustul fanilor catalani.

Luuk de Jong a marcat şapte goluri şi a lvirat o pasă de gol în 24 de meciuri jucate pentru Barcelona în toate competiţiile acestui sezo, în 871 de minute strânse pe teren.

  • 4 - patru milioane de euro este cota de piaţă a lui Luuk de Jong în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Barcelona a fost eliminată de Eintracht Frankfurt în sferturile de finală din Europa League. În tur, la Frankfurt, Barcelona şi Eintracht au remizat, 1-1, iar în returul de pe Camp Nou nemţii s-au impus cu 3-2, după ce au condus cu 3-0 pe terenul catalanilor. Astfel, Eintracht Frankfurt s-a calificat în semifinalele Europa League.

Afla mai multe despre: luuk de jongbarcelonaplecarelaportaxavieuropa league 

viewscnt
Articole similare