You are here:

Larisa Iordache s-a căsătorit civil: “Am găsit unul în altul acel echilibru perfect”

Larisa Iordache s-a căsătorit civil: “Am găsit unul în altul acel echilibru perfect”

Alte sporturi

Comentarii

Multipla campioană la gimnastică Larisa Iordache, retrasă din activitate în decembrie 2021, s-a căsătorit civil cu Cristian Chiriţă. Ceremonia a avut loc sâmbătă, la Snagov.

“Soţul şi Soţia Chiriţă

După mulţi ani de provocări şi victorii pe podiumurile sportive, am găsit unul în altul acel echilibru perfect, acea armonie care ne-a făcut să înţelegem că suntem făcuţi unul pentru altul”, a notat Larisa pe Facebook.

“Sunt diferite emoţiile faţă de JO, aici a fost ceva nou şi foarte frumos. A fost ceva nou, foarte frumos. Mă bucur că formăm o familie din acest moment”, a declarat Larisa Iordache.

Cristian Chiriţă a explicat de ce a ales data de 8: “Este semnul infinitului. E un 8 infinit. Am ales cea mai perfectă dată, 8 iunie”.

Fosta gimnastă, în vârstă de 27 de ani, a fost cerută de soţie în prima zi a anului. Larisa Iordache şi Cristian Chiriţă, campion naţional la tenis de masă, şi-au făcut publică relaţia în aprilie 2023.

Multiplă campioană europeană şi mondială, precum şi medaliată cu bronz la JO din 2012, Larisa Iordache şi-a încheiat cariera la finalul lui 2021.

Afla mai multe despre: larisa iordachegimnasticacristian chiriţa 

viewscnt
Articole similare