Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Lăsaţi-ne să ne salvăm!". DDB, strigăt de disperare şi ironii pentru Marcel Bîrsan: "Multă lume îl vede mai bine aşa"

"Lăsaţi-ne să ne salvăm!". DDB, strigăt de disperare şi ironii pentru Marcel Bîrsan: "Multă lume îl vede mai bine aşa"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut cu FC Argeş, la Piteşti (1-2), în ciuda unui joc bun, cu ocazii mari de gol ratate. Arbitrajul i-a dezavantajat clar pe "câini", iar DDB a luat atitudine şi a transmis un comunicat în care cere ca Dinamo să fie lăsată să încerce să se salveze pe teren, corect, şi îl ironizează pe Marcel Bîrsan.

"Lăsaţi-ne să ne salvăm!". DDB, strigăt de disperare şi ironii pentru Marcel Bîrsan: "Multă lume îl vede mai bine aşa"

Marcel Bîrsan a greşit grav împotriva lui Dinamo, cu FC Argeş, când a anulat un gol perfect valabil pentru "câini", marcat de Cosmin Matei. În plus, centralul a acordat cu uşurinţă un penalty după un contact între Răzvan Patriche şi Cristian Dumitru. Cei de la DDB nu au mai suportat şi au transmis un comunicat.

Dinamoviştii îl acuză pe Marcel Bîrsan că a vrut să se răzbune pe echipa lor, după un episod petrecut în urma unui meci la Cluj.

„LĂSAŢI-NE SĂ NE SALVĂM! Am fi preferat ca ai noştri să joace prost şi să câştige. Dar au jucat bine. S-au bătut pentru fiecare minge. Au arătat că pot atunci când îşi doresc să joace. Au alergat, au muncit şi meritau măcar un egal. Nu pentru că un egal ne-ar fi încălzit foarte tare, dar ne-ar fi dat curaj, mai ales că urmează o serie de meciuri foarte grele.

Din păcate, parcă am fi blestemaţi atunci când jucăm să apară Marcel Bîrsan la centru. Anul trecut în aprilie, ne-am dus la Cluj cu o echipă cârpită. Nu ştim ce şansă aveam în acel meci, în faţa campioanei. Dar cel care nu ne-a dat nicio şansă a fost tot Bîrsan. Două eliminări văzute doar de el, încă din prima repriză: Paul Anton şi Bejan. Am rezistat eroic în 9 oameni, până în ultimele minute, când clujenii au reuşit să înscrie. După acel meci, toată lumea a fost de acord că eliminările au fost gratuite.

(...) După acel meci, Bîrsan a pozat în victimă. S-a dus pe la Poliţie să depună plângere că primeşte mesaje de la suporteri. Păi, nu plângere trebuia să depună Marcel. Trebuia să-şi depună ecusonul FIFA. Şi eventual CV-ul la forţele de muncă. Multă lume îl vede ca pe un bun controlor STB sau chiar ospătar.

La meciul de aseară, reclamantul Bîrsan a găsit prilejul perfect pentru a se răzbuna pe Dinamo şi pe suporteri. Ne-a anulat un gol perfect valabil. Un gol spectaculos şi curat. Matei a căzut în genunchi ca într-o rugăciune la moaştele Sf. Marcel, dar soarta meciului părea decisă încă dinainte de fluierul de start. Noi pe cine trebuie să rugăm să avem parte de arbitraje corecte? E cineva prin CCA care ne aude? Urmează un meci cu una dintre cele mai favorizate echipe. Avem vreo minimă şansă să avem parte de un ARBITRAJ CORECT?”,se arată în comunicatul DDB.

După 22 de etape, Dinamo ocupă locul 15 în Liga 1, penultimul, cu doar 12 puncte strânse până acum.

Afla mai multe despre: dinamoddbcomunicatmarcel birsan 

viewscnt
Articole similare