Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Balint a dat de înţeles că vrea să plece de la UTA pentru ca echipa din Arad să se salveze de la retrogradare: ”Nu pot să-mi explic!”

Laszlo Balint a dat de înţeles că vrea să plece de la UTA pentru ca echipa din Arad să se salveze de la retrogradare: ”Nu pot să-mi explic!”

UTA

Comentarii

Echipa Chindia Târgovişte a dispus vineri, pe teren propriu, de UTA Arad, scor 2-1, în primul meci al etapei a 24-a din Superligă.

Gazdele au deschis scorul la Ploieşti, în minutul 9, când Cooper a înscris cu un voleu din careu. Tot Cooper a reuşit să înscrie în minutul 26, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Arădenii au egalat în minutul 31, prin Ubbink, care, complet liber, a înscris cu un şut din careu, învingându-l pe Căbuz. 

În al doilea minut de prelungire al primei reprize, şi UTA a avut un gol anulat, la Milosevic, pentru fault în atac. Golul victoriei a venit de la căpitanul Chindiei, Neguţ. Acesta a trimis în plasă balonul respins de Iacob la şutul lui Marco Dulca şi târgoviştenii s-au impus cu 2-1.

Balint a criticat la finalul meciului mai mulţi fotbalişti. De asemenea, el a spus că e gata să plece de la echipă, dacă acest lucru ar aduce salvarea celor de la UTA. 

”Nu pot să-mi explic!”

”În mare parte am controlat ostilităţile, dar este greu să câştigi un meci când primul şut pe poartă este gol. Nu pot să-mi explic, din punct de vedere al atitudinii s-a văzut că jucătorii şi-au dorit să câştige. Această mentalitate defensivă ne arată că nu putem mai mult.

În momentul de faţă suntem de Liga 2 şi dacă nu ne trezim vom ajunge acolo. Mie mi s-a transmis că golul anulat a fost perfect valabil. Nu pot să înţeleg, nu vreau să îl învinovăţesc pe arbitru, dar mi-a spus şi Milosevici că este fault clar, dar pare că se adună multe împotriva noastră. Facem foarte multe greşeli, noi nu putem să speculăm greşeli, în schimb noi primim gol la orice greşeală.

Noi trebuie să mergem mai departe, înjumătăţirea ne dă speranţe. Mai sunt câteva zile şi vom mai aduce anumiţi jucători pentru că avem nevoie. Sunt jucători care au anumite limite, sunt anumite posturi pe care trebuie să le întărim. Erion (n.r. Hoxhallari) îşi doreşte foarte mult, dar face anumite greşeli.

Săptămâna viitoare este un meci crucial şi va trebui să îl câştigăm. La mine nu e vorba să ţin de scaun, dacă conducerea consideră că ar trebui să plec, voi face un pas în spate. Dar eu am fost primul care am ţinut să mergem la luptă.

În acest moment nu vreau să mă gândesc la transferul lui Otele, noi trebuie să ne gândim la ce facem în meciul următor”, a spus Laszlo Balint.

Afla mai multe despre: uta-laszlo balint-chindia 

viewscnt
Articole similare