Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Balint a dezvăluit de ce a picat transferul lui David Miculescu în America: ”Vrea la un club mare din Europa!”

Laszlo Balint a dezvăluit de ce a picat transferul lui David Miculescu în America: ”Vrea la un club mare din Europa!”

UTA

Comentarii

David Miculescu este unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti din Liga 1. Jucătorul UTA-ei a impresionat în acest sezon şi a primit mai multe oferte.

 Laszlo Balint a dat totul din casă! Cum a picat transferul lui David Miculescu în America: ”A refuzat! Îşi doreşte altceva”

David Miculescu este o ţintă mai veche a celor de la FCSB. Cea mai recentă ofertă a vicecampioanei României pentru internaţionalul român a fost de 700.000 de euro.

Tânărul jucător nu duce lipsă de oferte. Orlando City, formaţie din Major League Soccer, i-ar fi oferit 1,5 milioane de euro UTA-ei. 

Cele două echipe au bătut palma, dar Miculescu a refuzat! Dezvăluirea a fost făcută chiar de fostul său antrenor, Laszlo Balint. 

"A fost un interes din partea celor de la FCSB, dar şi o ofertă concretă de la un club important din MLS. Cele două echipe se înţeleseseră, dar jucătorul a refuzat să plece în America. Era o sumă importantă pentru fotbalul românesc.

Îşi doreşte să ajungă la un club important din Europa. Aceasta este ambiţia lui. Pe undeva, este lăudabilă această atitudine a lui, dar este şi o presiune pe care şi-o pune singur.

Pentru a face pasul către un club important din Europa, trebuie să fii foarte bun în România. E bine că are încredere în el, că este un jucător important la naţionala U21.

Are perspective, are statistica de partea lui. Eu îi doresc mult succes, pentru că eu cred că poate reuşi", a transmis Laszlo Balint, conform AS.

  • 12 goluri a reuşit tânărul jucător în tricoul UTA-ei. De asemenea, a reuşit două pase de gol. 

David Miculescu are contract cu UTA Arad până în vara lui 2023. 

 

Afla mai multe despre: david miculescuuta arad 

viewscnt
Articole similare