Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Balint, debusolat după Rapid - UTA 1-1: "Aici trebuie să discutăm. Unii jucători s-au speriat"

Laszlo Balint, debusolat după Rapid - UTA 1-1: "Aici trebuie să discutăm. Unii jucători s-au speriat"

Rapid

Comentarii

Antrenorul celor de la UTA Arad, Laszlo Balint, a oferit primele explicaţii, după remiza cu Rapid Bucureşti, scor 1-1.

Laszlo Balint, după Rapid Bucureşti - UTA Arad 1-1

Rapid a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii 1.

După ce echipa sa a ratat mai multe şanse de a marca şi a jucat în superioritate numerică pe teren, după eliminarea lui Junior Morais, Balint s-a arătat nemulţumit de jucătorii săi. 

"Şi eu mă aşteptam la cu totul altceva. La pauză am discutat altceva, unii jucători s-au speriat de atmosfera din tribune, iar suporterii Rapidului au contribuit decisiv la acest rezultat. Unii jucători au fost timoraţi, trebuia să pasăm, dar am preferat să jucăm cu minge lungă. La gol nici nu ştiu ce s-a întâmplat, o lipsă de marcaj în acea zonă e de neînţeles. Sunt dezamăgit de cum au venit jucătorii de pe bancă, la un alt suflu, la o altă energie. Asta e, sunt momente bune, proaste, ca în orice joc. 

Trebuia să câştigăm acest joc la cum s-a desfăşurat. Vine un meci important, am pierdut doi jucători importanţi şi trebuie să găsim toate resursele să facem un joc bun săptămâna următoare. Arbitrajul a fost la nivelul jocului, chiar dacă au fost evenimente. Roger a fost singur cu portarul, nu am marcat, iar meciul se termina acolo la 2-0. Eu zic că ambele echipe au dorit să câştige, jucătorii au dat ce au avut mai bun. Au fost momente când jucătorii mei puteau mai mult, iar aici trebuie să discutăm puţin. Am discutat ceva în vestiar, dar repriza a doua am început-o prost şi au prins teamă acolo. 

Cardoso e un jucător care poate impacta jhocul nostru şi s-a accidentat repede în joc. Sperăm să fie o accidentare uşoară, se pare că e o uşoară entorsă. 

E clar că nu e un moment plăcut, fără victorii, o perioadă grea. E un sezon dificil, în care nu ştiu că am avut un meci în care să fi avut şansă. Trebuie să atragem şi şansa, de încredere şi să fim uniţi", a declarat antrenorul lui UTA Arad, Laszlo Balint. 

Rapid ocupă locul 7 în clasament, cu 33 de puncte, în timp ce UTA Arad este pe 10, cu 28 de puncte. Lider este CFR Cluj, care are 58 de puncte.

Afla mai multe despre: laszlo balintrapid uta arad 1-1 

viewscnt
Articole similare