Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Balint, după FC Voluntari - UTA 1-1. ”Am făcut destule greşeli, dar este explicabil”. Ce a spus despre intervenţia VAR

Laszlo Balint, după FC Voluntari - UTA 1-1. ”Am făcut destule greşeli, dar este explicabil”. Ce a spus despre intervenţia VAR

Fotbal

Comentarii

FC Voluntari şi UTA Arad au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), sâmbătă, pe Stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari, într-o partidă din etapa a 3-a a play-out-ului din Superligă.

VIDEO | Rezumat FC Voluntari - UTA 1-1

Laszlo Balint, la finalul partidei cu FC Voluntari: ”Până la urmă, e un punct câştigat”

Antrenorul celor de la UTA Arad, Laszlo Balint, doreşte să privească partea plină a paharului, după remiza cu FC Voluntari: a câştigat un punct pe terenul uneia dintre formaţiile bune ale play-out-ului.

UTA se află într-o postură dificilă în campionat, fiind pe loc de baraj, însă tehnicianul speră în salvarea de la retrogradare până în ultima etapă.

Vreau să scot părţile pozitive dintr-un meci pe care îl puteam câştiga, dar pe care, la fel de bine, îl puteam pierde. Am avut momente bune, dar şi momente în care am arătat vulnerabilitate. Aici sunt un pic preocupat. A fost acea dublă ocazie pe care a apărat-o Kucher, dar şi în prima repriză, la faza golului, la faza golului anulat, nu am reacţionat aşa cum mi-aş fi dorit.

Am reglat anumite situaţii la pauză. Chiar dacă am avut mai mult controlul mingii, Voluntari este o echipă care ştie să speculeze greşelile adversarului. Azi am făcut destule greşeli, dar este explicabil, pentru că există o anumită uzură la nivelul lotului. Consider că, ţinând cont de forma adversarului, e un punct câştigat.

Ne doream să ieşim din acea situaţie, dar nu jucăm singuri. Voluntari arată foarte bine, ne doream să câştigam cele trei puncte, dar am primit gol. Până la urmă e un punct câştigat. Trebuie să ne pregătim foarte bine şi să abordăm cu maximă seriozitate următoarea partidă.

Laszlo Balint: ”Lupta se duce până la final”

La VAR, cred că a văzut toată lumea că a fost un ofsaid mai mult decât evident. Din păcate, configuraţia stadionului probabil nu a permis să se tragă repede liniile şi a trebuit să aşteptăm foarte mult. Nu ştiu dacă am fost salvaţi de VAR, a fost o fază evidentă, doar că se aşteaptă şi confirmarea grafică. Nu cred că merită să comentăm foarte mult.

Astea sunt condiţiile. Ni s-a comunicat că sunt anumite stadioane, unde unghiurile îngreunează eficienţa sistemului, dar e foarte bine că arbitrii şi-au făcut datoria şi au îndreptat acea decizie.

Lupta se va duce până la final, diferenţa este mică, sper să ţinem acest trend

Afla mai multe despre: fc voluntari - uta laszlo balint 

viewscnt
Articole similare