Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Balint, în extaz după victoria cu Universitatea Cluj: ”Ne bucurăm pentru că merităm”

Laszlo Balint, în extaz după victoria cu Universitatea Cluj: ”Ne bucurăm pentru că merităm”

UTA

Comentarii

Formaţia UTA Arad a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Universitatea Cluj, în etapa a doua din play-out-ul Superligii.

Laszlo Balint, în extaz după victoria cu Universitatea Cluj: ”Ne bucurăm pentru că merităm”

Golurile au fost marcate de Postolachi (23) şi Milosevic (26).

În minutul 48, Gomes a marcat pentru Universitatea Cluj, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, după consultarea VAR.

Laszlo Balint, antrenorul gazdelor, s-a arătat extrem de fericit de prestaţia echipei sale, dar şi de rezultatul final. 

”Eu vreau să felicit băieţii pentru că într-un moment extrem de complicat au reuşit să arate că fac parte dintr-un grup puternic. Bineînţeles, au ieşit la suprafaţă câteva realizări individule, dar importanţa punctelor câştigate astăzi este uriaşă, dar şi efortul băieţilor împotriva unui adversar bun. O victorie uriaşă, fără gol primit şi cred că şi maniera în care am gestionat momentele de presiune ale adversarului a fost una eficientă. 

Le-am spus că această victorie este una normală, pentru că arată că putem să jucăm fotbal bun şi fotbal eficient. Legat de contestatari, au fost, sunt şi probabil vor fi întotdeauna, dar ţin să le mulţumesc celor care în această perioadă ne-au transmis mesaje de încurajare şi de susţinere. S-a demonstrat că echipa asta este foarte iubită şi dedicăm aceste trei puncte celor care cred în noi. Vom face tot ce ne stă în putinţă ca să salvăm această echipă”, a declarat Balint.

Tot sâmbătă în play-out se mai joacă meciul FC Hermannstadt - FC Botoşani, de la ora 17.00.

Afla mai multe despre: uta aradlaszlo balint 

viewscnt
Articole similare