Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Balint îşi ”urechează” jucătorii şi se apără: ”Nu i-am învâţat eu să lovească fără minge!”

Laszlo Balint îşi ”urechează” jucătorii şi se apără: ”Nu i-am învâţat eu să lovească fără minge!”

UTA

Comentarii

Meci nebun şi dramatism total la meciul Dinamo - UTA Arad, din etapa a 11-a. La revenirea lui Mircea Rednic, "câinii" au avut 2-0, dar au fost egalaţi în minutul 90+5, după ce au avut ocazii rarisime.

Lazslo Balint, antrenorul echipei UTA Arad, a vorbit despre remiza de pe teren propriu şi a dezvăluit ce aspecte l-au nemulţumit în cele două reprize jucăte în Ştefan cel Mare.

”Am luat gol la primul şut pe poartă. Am lăsat de dorit în prima repriză, iar după a venit şi eliminarea. Specialiştii trebuie să spună dacă a fost sau nu roşu acolo, eu zic că a fost prea uşor acordat. Mă bucur că băieţii au reacţionat după schimbări.

Eu discut constant cu Bartha. A zis că este o diferenţă mare între arbitrajul din Albania şi cel de aici. Eu am zis mereu că în Liga I se acordă faulturi prea uşor. Eu cred că intensitatea fotbalului românesc va scădea dacă se continuă aşa. Nu vedem nicio asumare, pentru că se fluieră prea rapid. Nu îmi învăţ jucătorii să lovească fără minge! Repet asta mereu. El mi-a zis că nu a avut inteţia să lovească./ Torje mi-a zis că l-a lovit cu antebraţul.

Astfel de meciuri frumoase sunt dezichilibnrate pentru că arbitrul îşi spune prea mult cuvânt.

Miculescu s-a antrenat doar ieri, dar este într-un tonus bun şi motivat. I-am spus că atunci când intră îşi va ajuta echipa. Doar că i-am spus că trebuie să fie constant. Am avut multe discuţii.

Urmează o pauză şi vrem să lucrăm mai mult. Dacă vrem să emitem pretenţii la play-off trebuie să câştigăm mai mult şi nu doar pe teren propriu. Nu sunt mulţumit de foarte multe momente. De data asta pot spune că am arătat rău în multe momente. Am văzut o echipă vlăguită. Eu nu înţeleg de ce trebuie să alergăm mereu după un rezultat sau să revenim în joc. Le spun că trebuie să începem meciurile aşa cum jucăm a doua repriză!”,
a declarat Balint după meci.

Afla mai multe despre: uta aradlaszlo balintdinamo 

viewscnt
Articole similare