Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Balint, nemulţumit de decizia lui Feşnic de a-l elimina pe Isac: "Putea să arbitreze în spiritul jocului"

Laszlo Balint, nemulţumit de decizia lui Feşnic de a-l elimina pe Isac: "Putea să arbitreze în spiritul jocului"

UTA

Comentarii

UTA a pierdut meciul de pe propriul teren, scor 0-1, cu FCSB, în urma golului marcat de Olimpiu Moruţan. De altfel, arădenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 43, când Isac a primit cel de-al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

"Pentru mine, este foarte deranjant că pe o situaţie analizată am primit gol de la unul dintre cei mai scunzi jucători de pe teren, Moruţan, care marchează cu capul de la 11 metri de pe picioare. I-am lăsat să îşi creeze foarte multe ocazii şi analizând tot ce s-a întâmplat pe parcursul meciului victoria nu poate fi pusă la îndoială pentru cei de la FCSB şi îi felicit pentru obţinerea celor trei puncte.

Şi FCSB are mulţi jucători tineri. Cred că pe Isac l-a trădat lipsa de experienţă. În momentul în care ai un cartonaş galben şi ştii că eşti expus, nu mai procedezi de această manieră. Până la urmă, Horaţiu Feşnic ar fi putut să interpreteze altfel acea situaţie, nu neapărat în litera regulamentului. Poate dacă ar fi arbitrat un pic în spiritul jocului, cum de multe ori arbitrii din generaţia mea o făceau, probabil că acel moment ar fi fost evitat" , a spus Laszlo Balint.

UTA - FCSB 0-1

FCSB a învins-o, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, pe UTA, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Moruţan, în minutul 40.

Gazdele au rămas în inferioritate numerică în minutul 43, când a fost eliminat Damian Isac după ce a primit  al doilea cartonaş galben.

În minutul 70, antrenorul gazdelor, Laszlo Balint, a primit cartonaş galben.

UTA: Balauru – Peteleu (Tomozei ’65), Erico, F. Ilie, Shliakov – Antal (Albu ’46), Isac, Vorobjovas (Voinea ’86), D. Rusu (Miculescu ’65) – Roger – Hora (Petre ’69). Antrenor: Laszlo Balint

FCSB: Vlad – Creţu, I. Cristea, Miron, Radunovic – Vînă (Istrate ’46), Ov. Popescu, Olaru – Moruţan, Fl. Tănase, Coman. Antrenor: Anton Petrea

Cartonaşe galbene: Isac ’29, ’43, Antal ’39, Hora ’49, Albu ’68, Vorobjovas ’74 / Radunovic ‘39

Cartonaş roşu: Isac ‘43

Afla mai multe despre: balint 

viewscnt
Articole similare