Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Balint şi-a dat demisia de la UTA. Cine-i ia locul: 3 antrenori pe lista arădenilor

Laszlo Balint şi-a dat demisia de la UTA. Cine-i ia locul: 3 antrenori pe lista arădenilor

UTA

Comentarii

Laszlo Balint (42 de ani), antrenorul care a promovat-o pe UTA în Liga 1, şi-a dat demisia de la conducerea băncii tehnice a arădenilor.

Laszlo Balint, antrenorul care a promovat echipa, a plecat de la UTA Arad! | OFICIAL

UTA n-a mai câştigat în Liga 1 de 10 meciuri, de la victoria cu Academica Clinceni (3-0) de pe 25 octombrie, iar seria de rezultate negative l-a făcut la Laszlo Balint să plece de la Arad. Formaţia arădeană a emis, luni, un comunicat oficial în care se precizează că despărţirea s-a oficializat de comun acord, dar la solicitarea antrenorului.

"Clubul UTA anunţă încetarea raporturilor contractuale cu antrenorul Laszlo Balint. Despăriţirea s-a oficializat de comun acord şi la solicitarea antrenorului. Îi dorim mult succes pe mai departe şi îi mulţumim pentru toată munca sa la UTA!", se arată într-un comunicat oficial al UTA-ei.

  • 5 - cinci egaluri şi cinci înfrângeri a înregistrat UTA în ultimele 10 meciuri din Liga 1

Laszlo Balint era antrenorul UTA-ei din iulie 2019 şi mai avea contract până în vara lui 2022. Acesta a strâns 94 de partide pe banca tehnică a arădenilor, cu o medie de 1.45 puncte câştige pe meci. Duăpă 23 de meciuri, UTA ocupă locul 10 în clasamentul Ligii 1, cu 28 de puncte, la cinci puncte de zona roşie.

Leo Grozavu, Mihai Teja şi Ionuţ Badea sunt numele pe care UTA le-a trecut pe lista posibililor înlocuitori, scrie gsp.ro, care anunţă că Grozavu e favorit.

Afla mai multe despre: laszlo balintutaoficialplecaredespartire 

viewscnt
Articole similare