Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Boloni a vorbit după ultimele zile de tăcere. Când va da un răspuns concret federaţiei

Laszlo Boloni a vorbit după ultimele zile de tăcere. Când va da un răspuns concret federaţiei

Echipa națională

Comentarii

Boloni a vorbit despre negocierile pe care le-a purtat cu FRF şi a dezvăluit de ce nu a oferit un răspuns concret până acum.

După ce Mirel Rădoi a renunţat la postul de selecţioner, România este în căutare de antrenor, iar Boloni se află în negocieri avansate cu şefii de la FRF. După ce mai multe zile, fostul antrenor de la Sporting nu a vorbit, Boloni a rupt tăcerea. 

Boloni a mai antrenat naţionala în trecut. El a fost la cârma României între iulie 2000 şi iulie 2001, chiar în perioada când tricolorii luau startul pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022. 

El şi-a dat demisia înainte de ultimele două meciuri, pentru a o putea prelua pe Sporting Lisabona. Boloni a pregătit România timp de 13 meciuri, timp în care a înregistrat 8 victorii, 3 înfrângeri şi două egaluri. 

Antrenorul în vârstă de 68 de ani a dezvăluit că negocierile cu FRF sunt în continuare în desfăşurare şi a mărturisit că nu a oferit un răspuns concret, deoarece nu este presat de un termen limită. 

”Cu siguranţă în 4-5 zile voi explica totul!”

”Nu pot spune nimic în acest moment despre discuţiile cu FRF. Nici că sunt deschise, nici închise. Pot spune ceva acum, dar peste 20 de metri să sune telefonul şi să explodeze totul.

Să lăsăm lucrurile să decurgă normal. Ştiu că presa vrea un răspuns repede, dar am şi eu viaţa mea. E adevărat, n-am răspuns la telefon. Vrei să-ţi arată câte apeluri am? Când am venit am stabilit un termen, vom vedea ce va fi.

Cu siguranţă în 4-5 zile voi explica totul. Simt o mare durere în suflet. Janos mi-a fost coechipier şi antrenor, un adevărat domn”, a spus Loţi Boloni, conform GSP.

Afla mai multe despre: românia-boloni-frf 

viewscnt
Articole similare