Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Dioszegi a găsit vinovatul după înfrângerea cu CFR: ”A greşit cel mai grav...”

Laszlo Dioszegi a găsit vinovatul după înfrângerea cu CFR: ”A greşit cel mai grav...”

CFR Cluj

Comentarii

Echipa CFR Cluj a învins luni seara, pe teren propriu, formaţia Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a 14-a din Superligă. CFR a urcat pe locul 3 în clasament, cu 23 de puncte.

Laszlo Dioszegi a găsit vinovatul după înfrângerea cu CFR: ”A greşit cel mai grav...” 

La Cluj, scorul a fost deschis de oaspeţi, prin Denis Ciobotariu, în minutul 27. Egalarea a venit în minutul 33, de la şutul lui Yuri. Golul victoriei clujene a fost marcat de Muhar, cu o lovitură de cap, în minutul 84.

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a răbufnit după înfrângerea suferită în Gruia. 

”Am făcut un joc bun. Dacă arbitrii erau atenţi şi acordau roşu la Malele, poate jocul era altfel. Era o fază foarte importantă. Noi am rămas în 10. Dumitrescu a stat vreo 5 minute pe afară, timp în care am luat gol dintr-o fază fixă.

Mi s-a părut că a fost roşu din prima, nu ştiu de ce nu a schimbat decizia când a văzut sânge. Nu înţeleg cum cei din camera VAR nu i-au spus arbitrului că e roşu. Consider că cel mai grav a greşit arbitrul VAR. El a avut ocazia să revadă intensitatea loviturii lui Malele.

Nu se poate considera că Istvan Kovacs este mai bun, iar cel din camera VAR e mai slab şi nu are curaj. Nu cred că stă în picioare această teorie. Aşa ceva nu trebuie să existe, pentru că ar înseamna că avem degeaba VAR.

Nu vreau să cred că în ziua de azi există o legătură între un arbitru şi un club. Se poate întâmpla orice, dar nu vreau să cred. Dacă există aşa ceva, degeaba facem fotbal. Mai cred în onestitatea fotbalului românesc”, a spus Laszlo Dioszegi, la Pro Arena.

Echipele care au evoluat:

  • CFR CLUJ: Scuffet - Cr. Manea, Kolinger, Yuri, Camora - Boateng, Muhar, C. Deac (Braun 82) – Yeboah (Roger 74), Malele (Janga 46), Petrila (Biriligea 74). ANTRENOR: Dan Petrescu
  • SEPSI: Niczuly - Dimitrov, D. Ciobotariu (M. Tamas 46), Bălaşa, A. Dumitrescu - M. Ştefănescu, N. Păun, C. Matei (Achahbar 74), Aganovic (Rondon 90) - R. Varga (I. Gheorghe 65), Al. Tudorie (Safranko 74). ANTRENOR: Cristiano Bergodi
 

Afla mai multe despre: cfr clujsepsi 

viewscnt
Articole similare