Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Dioszegi a reacţionat după scandalul de la Sfântu Gheorghe: ”Eu aş da 10 puncte doar să se înceteze scandările rasiste. Vrem să fim respectaţi!” | EXCLUSIV

Laszlo Dioszegi a reacţionat după scandalul de la Sfântu Gheorghe: ”Eu aş da 10 puncte doar să se înceteze scandările rasiste. Vrem să fim respectaţi!” | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Meciul Sepsi – FCU 1948, întrerupt, după aproximativ 25 de minute de la start, din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor, a fost oprit definitiv.

În minutul 25, iniţial, arbitrul Andrei Chivulete a cerut să se facă un anunţ la staţia de amplificare, ca avertisment, însă după foarte puţin timp, el a oprit meciul şi a trimis echipele la vestiare.

După zece minute, jucătorii au revenit pe teren, însă după doar zece secunde, partida a fost oprită definitiv de Chivulete.

După meci, patronul lui Sepsi a oferit mai multe declaraţii. El susţine că îşi doreşte ca echipa lui să fie respectată. 

”Eu aş da 10 puncte doar să se înceteze scandările rasiste. Vrem să fim respectaţi!”

”Eu nu voiam să se întrerupă meciul, fotbalul este pe teren. Dar cred că ce s-a întâmplat astăzi depăşeşte orice măsură. Azi, înainte de meci, suporterii Craiovei au strigat nişte lucruri care nu erau chiar ok, în loc să îşi încurajeze echipa. Nu e vorba că nu au mai scandat şi alte echipe, dar crainicul le-a spus de 5 ori şi nu au dorit să se oprească. 

Au strigat neîncetat. Nu mi se par normale aceste lucruri. De când au intrat în Sfântu Gheorghe au scris nişte lucruri pe blocuri. Ei au venit cu scandal.

Nu pot să spun ce au vrut oamenii respectivi, dar nu au stat locului. Astăzi s-a întrecut orice măsură. Aici nu are loc nici rasismul şi nici zenofobia.

Ei au mai scandat şi la noi, dar am intervenit. Suntem oameni şi trebuie să ne respectăm ţara. Ria-Ria Ungaria, exact că hai România. Noi avem suporteri care vin din Ungaria. Dacă fanii noştri ar fi scandat Anglia, Anglia, nu ar fi fost nicio problemă. 

Eu consider că şi dacă suporterii noştri scandează împotriva ţării unde trăim, să fie luate măsuri. Eu ştiu, că am fost suporter, nu putem să scandăm doar lucruri frumoase, dar trebuie să existe o limită. 

Eu aş da 10 puncte doar să se înceteze. Mai bine mă lupt pentru retrogradare, dar fotbalul să fie curat. Ştefănescu şi Păun sunt la naţională. Credeţi că nu suntem mândri. Ok, suntem maghiari, dar restul sunt prostii.

Noi nu avem cum să evacuăm o galerie. Îţi dai seama ce s-ar întâmpla. Nu putem să inventăm reguli. Nu au fost incidente. Nu au rupt scaune. Eu cred în normalitate. Cred în ţara mea. În afara faptului că guvernul Ungariei a construit stadionul şi a dat bani pentru academie, nu e nimic politic. Vrem şi noi să fim respectaţi la fel cum respectăm noi pe toată lumea”, a spus Laszlo Dioszegi, la Orange Sport.  

Afla mai multe despre: sepsi-laszlo dioszegi-fc u craiova 

viewscnt
Articole similare