Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Dioszegi, bucuros după ce sărbătoarea de titlu a FCSB s-a amânat: ”Toată lumea vede!”

Laszlo Dioszegi, bucuros după ce sărbătoarea de titlu a FCSB s-a amânat: ”Toată lumea vede!”

FCSB

Comentarii

Echipa bucureşteană FCSB a încheiat la egalitate miercuri seara, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Sepsi OSK, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii.

Dioszegi, după Sepsi - FCSB

Meciul de la Sf. Gheorghe a început cu ocazi de ambele părţi, Alexandru Băluţă lovind bara în minutul 7. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 9, prin Florinel Coman, care a ieşit însă după numai zece minute, uşor accidentat. Atacantul a fost înlocuit cu David Miculescu.

În minutul 22 Roland Varga a egalat situaţia de pe tabela de marcaj, dar nou intratul Miculescu a readus oaspeţii în avantaj, în minutul 34. Sepsi a egalat prin Florin Ştefan, în minutul 70, la o ieşire nefericită a portarului Târnovanu.

Până la final nu s-a mai înscris şi meciul s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

Laszlo Dioszegi, patronul echipei Sepsi, a vorbit despre remiza de la Sf. Gheorghe şi este mulţumit de faptul că a ”încurcat-o” pe FCSB în a obţine aseară titlu de campioană. 

„Am reuşit să demontăm un mit. Acum doi ani am demontat mitul cu CFR Cluj, eu cred că astăzi am demontat mitul cu FCSB. Toată lumea vede că noi jucăm corect, acest rezultat nu ne ajută nici pe noi, nici pe FCSB. A fost un meci foarte bun pentru telespectatori, nu suntem foarte supăraţi pentru că am scos un egal cu care am demonstrat întregii ţări că n-am intrat în play-off doar ca să ne plimbăm.

Primele zece minute trebuie să recunoaştem că au fost fost sută la sută ale lor. A fost un meci electrizant, dinamic. Eu cred că a fost un meci bun pentru prima ligă din România”, a spus Dioszegi, la zona mixtă.

În clasament, FCSB este lider, cu 46 de puncte, iar Sepsi ocupă ultimul loc în clasamentul play-off-ului, cu 28 de puncte.

Echipele care au evoluat:

  • SEPSI: Niczuly – Aganovic (A. Dumitrescu 73), D. Ciobotariu, Kecskes (Ninaj 46), Fl. Ştefan - R. Varga (Kallaku 60), Alimi, Renţa (Oroian 46), K. Varga (C. Matei 60) - Debeljuh, M. Ştefănescu. ANTRENOR: Bernd Storck
  • FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru (B. Alhassan 80), Şut, Olaru - Oct. Popescu (Radaslavescu 67), Al. Băluţă, Fl. Coman (Miculescu 19). ANTRENOR: Elias Charalambous
SEPSI: Niczuly – Aganovic (A. Dumitrescu 73), D. Ciobotariu, Kecskes (Ninaj 46), Fl. Ştefan - R. Varga (Kallaku 60), Alimi, Renţa (Oroian 46), K. Varga (C. Matei 60) - Debeljuh, M. Ştefănescu. ANTRENOR: Bernd Storck
 
FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru (B. Alhassan 80), Şut, Olaru - Oct. Popescu (Radaslavescu 67), Al. Băluţă, Fl. Coman (Miculescu 19). ANTRENOR: Elias Charalambous

Afla mai multe despre: fcsbsepşidioszegi 

viewscnt
Articole similare