Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Dioszegi, după calificarea lui Sepsi: ”Vine şi prima acum! Prost să fiu să mai vând ceva!”

Laszlo Dioszegi, după calificarea lui Sepsi: ”Vine şi prima acum! Prost să fiu să mai vând ceva!”
Comentarii

Echipa Sepsi OSK a dispus joi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 de formaţia bulgară ŢSKA Sofia, în manşa a doua a turului secund preliminar din Conference League. Sepsi s-a calificat în turul al treilea al competiţiei.

Sepsi a început meciul de pe teren propriu cu echipa bulgară având avantajul victoriei de la Sofia. Mai mult decât atât, în minutul 17, Marius Ştefănescu a fost faultat în careu de portarul Gustavo Busatto şi arbitrul albanez Hamiti Eldorjan a dictat penalti pentru gazde.

A executat Cosmin Matei, care a deschis scorul. În minutul 59, covăsnenii au trecut pe lângă majorarea scorului, la pătrunderea lui Nicolae Păun, singur cu portarul, în careu, însă Busatto l-a blocat pe român şi a rezolvat faza. Sepsi a făcut însă 2-0, în minutul 70.

Denis Ciobotariu a centrat, Cosmin Matei a reluat şi mingea a ajuns la Aganovic, care a înscris. Rondon nu a reuşt să finalizeze în minutul 78, fiind blocat de Busatto. Roland Varga a înscris pentru 3-0 în minutul 90, după o pasă de la Aganovic şi Alimi a stabilit scorul final în minutul 90+5, din penalti. Victorioasă cu 4-0, Sepsi s-a calificat în turul al treilea preliminar din Conference League.

Laszlo Dioszegi a fost în al nouălea cer după victoria obţinută la Sf. Gheorghe!

„Suntem noi visători de felul nostru, dar nimeni nu visa să-i batem cu 6-0. Am făcut un meci extraordinar de bun şi mă încântă dăruirea jucătorilor. N-am stat, n-am aşteptat, am atacat şi le-am dat şase goluri! Jucătorii o fac pentru bani, pentru glorie, pentru club. Acum vine prima!

Eu cred că toată ţara e mândră de Sepsi! Am arătat un fotbal extraordinar în cele două meciuri şi trebuie să felicit pe toată lumea. Suntem alături de jucători, le dăm sprijinul şi iată că astăzi am făcut un spectacol. Chiar nu exagerăm, dar în această seară a fost un spectacol făcut de Sepsi. 

Nu vorbim încă de ţeluri măreţe, trebuie să fim realişti şi să stăm cu picioarele pe pământ. Acum ne gândim la meciul cu Oţelul de luni, apoi la meciul cu Aktobe de joi. Aveau 4-1 în tur, nu contează că au pierdut. Ne aşteaptă un meci foarte greu, dar dorinţa asta a jucătorilor ne face să mergem mai departe”, a spus Laszlo Dioszegi.

Echipele care au evoluat:

  • SEPSI: Niczuly - D. Ciobotariu, Ninaj, M. Bălaşa, A. Dumitrescu - N. Păun (Damaşcan 80), C. Matei (R. Varga 73), Alimi - I. Gheorghe (Aganovic 67), Safranko (Rondon 67), M. Ştefănescu (Francisco Junior 82). ANTRENOR: Liviu Ciobotariu
  • ŢSKA SOFIA: Busatto - Mahmutovic, Koch, Cordoba – Turitsov (Donchev 75), Heintz (Shaghoyan 75), Carreazo, Lindseth (Shopov 82), Sanyang (Vion 46)  - Phaeton (D. Asprilla 63), Nazon. ANTRENOR: Nestor El Maestro

Afla mai multe despre: laszlo dioszegisepsiţska sofiaconference league 

viewscnt
Articole similare