Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Dioszegi, în culmea fericirii după ce Sepsi s-a calificat în play-off-ul Conference League: ”E o super performanţă pentru noi!”

Laszlo Dioszegi, în culmea fericirii după ce Sepsi s-a calificat în play-off-ul Conference League: ”E o super performanţă pentru noi!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins-o pe Aktobe, scor 1-0 (0-0), joi, în Kazahstan, şi s-a calificat în play-off-ul Conference League. În tur, scorul a fost egal, 0-0.

Unicul gol al partidei a fost marcat de către Nicolae Păun, în minutul 67, printr-o lovitură de cap, după un corner executat excelent de către Marius Ştefănescu.

Laszlo Dioszegi: ”Băieţii vor avea o primă frumoasă”

Sepsi s-a calificat, în premieră, în play-off-ul unei competiţii europene. Următorul adversar va fi unul de un alt calibru: norvegienii de la Bodo Glimt.

Cu toate acestea, Sepsi nici nu concepe să predea armele şi este gata să facă din nou o figură frumoasă în Europa.

Ne-am bucurat extraordinar! Suntem aici cu cei de la antitero! Nu a căzut bine pentru spectatori, noi aşteptăm încă 20 de minute ca să ieşim liniştiţi. 

Extraordinar de mare a fost bucuria. Suntem pentru prima dată în play-off-ul de Conference League.

Sunt foarte bucuros. Băieţii s-au dăruit exemplar şi trebuie să-i felicit pe toţi. Suntem foarte, foarte bucuroşi.

Acum deja vreau să spun o propoziţie, ca să glumim puţin: vrem să topim glaciarul din Norvegia.

Am şi zis că Ştefănescu nu este de vânzare. Poate în iarnă sau la anul. Se vede că este un jucător foarte bun şi este necesar echipei noastre.

Cred că da, cea mai fericită seară de când sunt în fotbal. E o super performanţă pentru noi. Am avut emoţii pe final, vă daţi seama. Se putea întâmpla orice.

Trebuie să discut cu staff-ul tehnic, cu Ciobi, şi o să vedem ce se întâmplă. Dacă ne trebuie un jucător, maxim doi, îi aducem.

Pentru un club aşa mic, cum suntem noi, orice ban contează. Cred că o să primim puţin peste 1 milion de euro. Pentru noi este foarte bine.

Când lucrurile merg bine la o echipă, trebuie menţinută unitatea de grup. Nu neapărat stăm foarte bine financiar, dar dacă destabiliezi echipa, trebuie să cumperi alţii şi nu ştii cum se adaptează aceştia.

Pentru intrarea în grupe au o primă. O să vorbesc şi cu ceilalţi conducători, pentru că nu o stabilesc doar eu, dar cu siguranţă va fi o primă frumoasă pentru jucători”, a declarat Laszlo Dioszegi, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: aktobelaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare