Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Dioszegi, mesaj tăios către Gigi Becali, după declaraţiile patronului FCSB: ”Eu dacă aveam bugetul lui, câştigam de cinci ori la rând campionatul cu Sepsi!”

Laszlo Dioszegi, mesaj tăios către Gigi Becali, după declaraţiile patronului FCSB: ”Eu dacă aveam bugetul lui, câştigam de cinci ori la rând campionatul cu Sepsi!”
Comentarii

Laszlo Dioszegi i-a răspuns lui Gigi Becali, după declaraţiile patronului FCSB.

Finanţatorul FCSB a susţinut că se va lupta cu premierul Ungariei, Viktor Orban, şi implicit cu Sepsi OSK, echipă care a anunţat, de-a lungul timpului, că a primit bani doar pentru infrastructură din partea guvernului din ţara vecină. 

Sepsi a reuşit să impresioneze în ultimul an, după ce a cucerit două trofee cu Cristiano Bergodi pe bancă. Specialişti din fotbalul românesc o consideră cea mai în formă echipă din Superligă. 

Laszlo Dioszegi i-a răspuns lui Gigi Becali. Patronul lui Sepsi a spus că echipa lui ar fi câştigat 5 ani la rând campionatul în România, dacă ar fi avut pe mână bugetele de care a beneficiat FCSB în ultimii ani. 

”Eu dacă aveam bugetul lui, câştigam de cinci ori la rând campionatul cu Sepsi!”

”Eu, dacă aveam, de exemplu, bugetul lui Gigi Becali, câştigam de cinci ori la rând campionatul cu Sepsi. Noi însă nu ne permitem un buget atât de mare, de şase milioane de euro, aşa cum au granzii din campionatul României. 

Ştim că nu putem să ne luptăm la titlu, suntem conştienţi de acest lucru. Iar şansele să ajungem în grupele Conference League nu sunt atât de mari, suntem conştienţi şi de asta. Dar lotul este format în proporţie de 90% din români şi trebuie să subliniez acest lucru”, a spus Laszlo Dioszegi, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: sepsi-fcsb-laszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare